Ce au vrut să facă şi ce le-a ieşit: 20 de imagini amuzante în care un tort a devenit tortură

Un tort superb, din frişcă sau ciocolată, tronând semeţ într-o fotografie perfectă de pe Instagram nu înseamnă că oricine poate să facă aşa ceva. Iată mai multe dovezi care te fac să râzi copios!
Problema cu internetul este că face ca toate lucrurile să pară uşoare, remarcă, pe bună dreptate, Bored Panda. De exemplu, vedem deseori fel de fel de realizări gastronomice apetisante, fie că e vorba de o pizza, de paste sau de o simplă supă care arată irezistibil.

Dar lucrurile scapă de sub control când dăm peste un tort magic - are loc o reacţie care ne manipulează creierul şi parcă ne transmite într-una "Vrei şi tu! Vrei şi tu!". Iar de aici până la "Fă-l şi tu! Fă-l şi tu!" nu mai e decât un pas, acel pas care face diferenţa între o poză şi o capodoperă sau o catastrofă dulce.

Astăzi elogiem catastrofele. E momentul să vedem partea grea dar amuzantă a realizării unui tort memorabil. Tot ce a fost mai frumos pe Instagram, Pinterest sau alte reţele de socializare a inspirat asemenea dezastre cu frişcă şi ciocolată, care par făcute din plastilină de copiii de la grădiniţă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod