Câţi ani are această femeie? Arată senzaţional!

arat? senza?ional
Deşi pare greu de crezut, Elizabeth are 50 de ani. Şi spune că se simte foarte bine singură


După ce a depăşit vârsta de 35 de ani, Elizabeth a început să creadă că decizia de a trăi singură o ajută să înfrunte mai bine trecerea timpului, pe măsură ce a observat că prietenele ei care erau căsătorite se îngrăşau, încărunţeau şi aveau riduri.

"În timp ce prioritatea prietenelor mele era să facă copii, să aibă grijă de ei şi să-i crească, eu nu m-am schimbat prea mult de la 20 de ani încoace. Mi-am făcut mulţi prieteni de 20 de ani, care credeau că-s de vârsta lor. Au fost şocaţi când au aflat vârsta mea reală. Am început să le zic să stea singuri cât mai mult timp, altfel or să arate bătrâni", a mărturisit englezoaica.

În următorii zece ani, Elizabeth a avut câteva relaţii pasagere, iar în 2010 a început una care a durat trei ani.

Ea spune că iubitul ei de atunci începuse să o abată de la dieta sănătoasă şi de la programul de exerciţii, aşa că a rupt-o cu el. "M-am schimbat în ăştia trei ani. Să fiu într-o relaţie m-a făcut să-mi relaxez dieta, să renunţ la alimentele sănătoase şi la exerciţiile pe care le făceam dimineaţa, optând în schimb pentru cine copioase, stropite cu vin, iar asta m-a făcut să mă îngraş cu câteva kilograme", a povestit femeia. "Pe deasupra, certurile cu el mă stresau şi mă făceau să nu mai dorm, începusem să fiu paranoică, mi se părea că arătam obosită şi bătrână. Ajunsesem să simt că m-am pierdut pe mine însămi, aşa că am renunţat la el şi m-am pus din nou pe mine pe primul plan", a adăugat ea.

De atunci, Elizabeth a renunţat la ideea de a mai avea un iubit, deşi mai iese la câte o întâlnire, aşa, "de distracţie": "Bărbaţii cu care mă văd acum tind să fie mai tineri, pe la 20-30 de ani, şi nu urmăresc ceva serios.
Mereu cred că-s de vârsta lor şi li se pare sexy că am grijă de mine şi arăt aşa bine."


Să rămâi singur ca să arăţi bine nu este un suficient dacă nu ai şi un stil de viaţă echilibrat, arată Elizabeth. Ea consumă zilnic în jur de 800 de calorii, cu o dietă care include cartofi dulci, avocado, pui, usturoi şi smoothie-uri de fructe şi legume. De trei ori pe săptămână, merge la sală, iar în fiecare vineri seară, fără excepţie, este la club, scrie Daily Mail.

Elizabeth spune că familia i-a acceptat decizia de a boicota orice relaţie, pentru că ceea ce contează este ca ea să fie fericită. Totuşi, spun rudele ei, se va răzgândi când va găsi dragostea adevărată. "M-am obişnuit să-mi tot spună lumea că n-am întâlnit persoana potrivită sau că în viitor îmi voi dori copii.
Iar eu le spun că o relaţie ar însemna să-mi omor timpul pentru altceva, timp pe care prefer să-l acord rutinei mele. Şi să ai copii ar însemna să le acord atâta timp din viaţa de care mă bucur, inclusiv din somnul meu de frumuseţe. Acum dorm opt ore pe noapte şi n-am semne de îmbătrânire sub ochi"
, a mărturisit ea.

Englezoaica este convinsă că nu are riduri pentru că n-are un iubit sau un soţ cu care să se certe: "Relaţiile pot să facă oamenii să fie fericiţi, dar pot să şi provoace mult stres şi supărare. Am văzut efectele căsniciilor nefericite, ale divorţurilor dureroase şi stresul provocat de copii asupra prietenilor mei."

Poate că sună a egosim ceea ce spune Elizabeth, dar îşi asumă modul de viaţă şi trăieşte aşa cum vrea.
Ea merge însă mai departe şi recomandă altor femei reţeta sa: "Fiecare femeie ar trebui să fie singură timp de câţiva ani, ca să vadă cât de bine arată", susţine ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod