Cât de uşor poţi să păcăleşti lumea cu pozele tale de pe net! 14 fotografii înainte şi după

Aceste fotografii sunt dovada vie că nu trebuie să crezi tot ceea ce vezi pe internet! Ce fac unii oameni ca să inducă lumea în eroare şi să se laude pe conturile de socializare?
Unele fotografii par rupte din basme, însă totul depinde de unghiul în care realizezi poza şi detaliile care fac diferenţa. Aceste fotografii realizate înainte şi după arată cât de mult poţi să schimbi realitatea dacă ştii cum faci o poză bună. Chiar dacă este inutil să faci acest lucru doar cu unicul scop de a păcăli lumea cu fotografiile tale, aceşti oameni demonstrează cât de simplu este!

De exemplu, cum ar fi să fii obosită în faţa calculatorului după o zi de muncă şi să pozezi degetele de la picioare, iar pe fundal să apară o imagine cu o plajă exotică şi un cocktail? Te duce în cu totul altă parte fotografia şi poţi să laşi imediat impresia de vacanţă într-un loc exotic, exact cum a făcut fata care a realizat una dintre pozele din galerie.


Sunt atât de mult metode să captezi anumite detalii şi să transformi total realitatea, iar aceste fotografii sunt o dovadă că există oameni cărora chiar le place să facă acest lucru!

Foto: boredpanda.com
1 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod