Casele din copaci: Cum şi-a împlinit un fotograf visul din copilărie

Cu ajutorul unor prieteni din copilărie, un fotograf şi-a construit nu doar o casă, ci chiar două, în copaci, aşa cum îşi dorea când era copil.
Acum doi ani, în primăvară, Foster Huntington a decis să-şi împlinească visul din copilărie. Şi în scurt timp a trecut la treabă: a construit o căsuţă ca-n poveşti la care se tot gândea de vreo câţiva ani, dar proiectul pe care credea că-l va termina în câteva luni s-a întins pe aproape tot anul.

Mai întâi, Huntington a strâns un mic grup de prieteni din toată America, unii dintre ei fiind chiar tâmplari meseriaşi, şi cu toţii s-au apucat construiască o căsuţă suspendată în copaci în Skamania County, Washington, pe un teren care aparţine familiei sale de mai bine de 20 de ani, relatează site-ul deMilked.

12 luni mai târziu, The Cider Cone, cum şi-a numit el proiectul, era gata.
Acesta constă în două case construite în copaci, legate printr-un pod de aproape opt metri lungime, dotate cu tot confortul, inclusiv cu o  saună din lemn şi chiar cu o pistă de skateboard.

"Întotdeauna am iubit casele în copaci şi m-am gândit că e timpul să fac una pentru un băiat mai mare. Am vrut să fie un loc în care să poată veni şi prietenii mei să se relaxeze un pic", a declarat Huntington pentru Outside Magazine.

Atât de mult i-a plăcut ce a ieşit, încât The Cinder Cone a devenit reşedinţa lui.
Huntington estimează că tot proiectul l-a costat 170.000 de dolari. "Aş fi putut cumpăra o casă ca lumea. Dar asta e şi mai bună. Pentru mine este împlinirea unui vis", a mărturisit el pentru The New York Times.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod