Casa în container: Cât costă această locuinţă - FOTO

Un container nu pare cel mai potrivit loc în care să locuieşti. După ce vei vedea aceste imagini, vei privi altfel această idee.

Casa perfectă nu trebuie neapărat să aibă etaj, piscină şi garaj, ci e locul în care te simţi cel mai bine, indiferent de cât spaţiu ai la dispoziţie. În regulă, te poţi gândi de două ori înainte: "Cine naiba ar sta într-un container?!" - şi n-ar fi o întrebare deplasată. Dar privind aceste imagini, vei ajunge la un răspuns la care nu te aşteptai: "Eu!".

O asemenea locuinţă are avantaje însemnate: un preţ mai mic faţă de cel al unei case clasice, faptul că poate fi amenajată mai uşor şi mai rapid, poate fi amplasată oriunde şi nu necesită mult spaţiu.

Nu-ţi baţi capul cu fundaţia, cu zidăria şi cu finisajele, n-ai niciun stres cu acoperişul. Mai mult: o poţi lua cu tine când vrei să te muţi în altă zonă şi este ideală pentru persoane singure, cupluri şi chiar familii, remarcă site-ul tinyhouselistings.com.

Deşi nu arată cine ştie ce pe dinafară, exteriorul fiind puţin "umanizat" cu două flori în ghiveci şi cu o măsuţă cu scaune, înăuntru te aşteaptă o mare surpriză. Podeaua este acoperită cu un parchet în nuanţe de bleu şi crem, pereţii şi tavanul sunt acoperiţi cu plăci din lemn care încălzesc decorul, la propriu şi la figurat.
Structura interiorului este neaşteptat de spaţioasă şi include o bucătărie un dormitor şi un living cochet şi o baie mică.

Bucătăria are toate facilităţile şi poţi găti orice - găseşti un frigider mare, aragaz, chiuvetă şi dulapuri. Totul este conceput pentru a economisi spaţiu, de la covoarele colorate care contrastează cu tonurile neutre ale parchetului şi până la spaţiile de stocare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2017
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dragos Ion pe 13 Apr 2017, 19:51
    pret container

    N-ar trebui sa fie mai mult de 5000 $.Dar la noi în România vin țiganii în lipsa ta îl taie la flacără si-l duce la fier vechi. Deci nu poti să ai un container locuință din cauza țiganilor care distrug și fură.

    0
    0

  • ca$$a loco pe 12 Apr 2017, 19:02
    scump

    cu 50000 $ chiar iti faci o casa...

    2
    0

  • iulian pe 12 Apr 2017, 12:20
    container

    Daca impresia initiala este ca o locuinta de acest gen inseamna o cusca de tabla, la final, vei constata ca este exact asta.Nu discut senzatia de carcera pe care o ai dar ai sta si intr o cusca Faraday perfecta.Doar un tampit ar pune botul sa locuiasca in asa ceva.Parerea mea!

    2
    1

  • Leonte calin pe 12 Apr 2017, 11:24
    scumpa... in alta patre era mai ieftna:)

    Articol de 2 bani ...ca de altfel toate articolele de pe yahoo Romania !!! Sunt curios cine sunt cei care preiau articole din astea fara nici un sens sau urma de jurnalism.

    3
    1

  • CDG pe 12 Apr 2017, 11:19
    Scump!

    Nu ar trebui sa depaseasca $15,000.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod