Casă de piatră și poze beton: Cele mai frumoase fotografii de nuntă din 2018

Fotografiile de nuntă foarte reușite ne-au încântat și anul acesta cu abordări amuzante sau emoționante. Iată cele mai frumoase imagini din 2018 care celebrează căsătoria!
Pozele de nuntă nu mai sunt de mult timp ce erau cândva. Categoric, astăzi sunt de o mie de ori mai expresive, mai amuzante și mai emoționante decât clasicele instantanee alb-negru de odinioară. Fotografiile de nuntă au devenit acum o nișă serioasă în care mulți fotografi talentați găsesc o mulțime de idei interesante pentru a surprinde cea mai frumoasă zi din viața celor care se căsătoresc.

Ca orice profesie artistică, există un juriu care desemnează cele mai reușite imagini din această zonă, iar pentru asta există Fearless Awards, o competiție în care sunt selectate din două în două luni cele mai bune fotografiii de nuntă.
Doar două imagini din 100 sunt alese, așa că toată "marfa" cu care lucrează juriul este de înaltă calitate. Bored Panda ni le prezintă pe cele care au fost alese cele mai bune în 2018.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irich Photography pe 12 Mar 2024, 14:07
    Review

    Interesting blog

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod