Când totul părea pierdut: 20 de imagini restaurate incredibil de bine

Imaginile vechi sunt uneori atât de uzate, încât par definitiv compromise. Din fericire, există oameni pricepuţi care fac adevărate minuni şi readuc în mod incredibil la viaţă aceste fotografii.
Instantaneele vechi, roase de timp, îngălbenite şi şterse, sunt uneori ultima şansă de a recupera trecutul. O poză veche, un portret tocit de vreme, poate fi singura legătură fizică dintre două persoane. Este meritul restauratorilor că aceste imagini revin la viaţă într-un mod miraculos, relatează Bored Panda.

Ucraineanca Tetiana Diaşenko are acest dar de a lucra cu răbdare şi mult talent pentru a reface fotografiile foarte vechi. Cu ajutorul Photoshop şi a unor tehnici bine însuşite, ea reuşeşte să retuşeze toate imperfecţiunile şi să refacă intacte aceste imagini, ca şi cum acestea ar fi fost făcute ieri, nu cu decenii în urmă.


De multe ori, Tetiana recrează chiar şi porţiunile care lipsesc dintr-o imagine, iar dacă ai vedea mai întâi imaginea restaurată n-ai bănui nicio clipă în ce zonă a avut cel mai mult de lucru. Iată câteva exemple din munca ei de Sisif, în care a reuşit să salveze o mulţime de fotografii preţioase.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod