Când softul o ia razna şi strică pozele panoramice: 45 de imagini ciudate şi amuzante

Imaginile panoramice pot oferi o perspectivă mai bună decât pozele clasice. Dar când softul dă erori, rezultă cele mai ciudate şi amuzante fotografii.

Întotdeauna o fotografie panoramică are un impact superior dacă este bine făcută, însă pentru asta ai nevoie de ceva pricepere, un aparat bun şi niţică răbdare. Imaginile panoramice sunt obţinute dintr-o serie de fotografii realizate într-o mişcare de cerc şi lipite automat de un soft de editare foto cu care este dotat telefonul sau camera foto. Oricine poate face o astfel de panoramă, cu condiţia să se mişte corect şi să respecte indicaţiile pe care softul i le oferă pentru a lua cadrele optime.

Cu toate acestea, la început e greu să scoţi o panoramă perfectă, iar calitatea acesteia depinde şi de ceea ce vrei să surprinzi, de lumină şi de aparatul cu care lucrezi.

Unii dau greş pentru că nu sunt atenţi ori se grăbesc, alţii ştiu să facă poze în modul panoramic, dar vor să pună softul la încercare şi "îl forţează" ca să vadă ce iese. În aceste situaţii, cadrele sunt montate greşit, iar personajele sau decorul sunt fragmentate şi lipite incorect, rezultând tot felul de ciudăţenii - oameni cu chipul malformat, animale cu mai lungi şi cu mai multe capete sau picioare, clădiri care se înclină şi relieful modificat.

Bored Panda a strâns o colecţie impresionantă imagini panoramice ratate, iar multe dintre ele sunt foarte ciudate şi amuzante.

Iată ce iese când dai greş cu o poză panoramică!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod