morcov

Când fructele şi legumele sunt haioase: 35 de imagini amuzante cu personaje gustoase

O roşie nu-i doar o roşie, iar un cartof e mai mult decât un cartof. Iată dovada că uneori legumele se joacă cu imaginaţia noastră.

Câteodată, fructele şi legumele se revoltă şi nu mai vor să fie ceea ce sunt. Căpşuna se face fluture, roşia se dă răţuşcă, vinetele arată ca nişte pinguini, lămâia devine ardei iute, un cartof arată ca un leu de mare, broccoli face semn că are ceva de zis şi tot aşa, până ajungi să te freci la ochi şi să spui că nu-i adevărat ce vezi. Ba este, doar că uneori legumele şi fructele devin amuzante şi ne arată că natura mai şi glumeşte.

Şi totuşi, cum ajung aceste bunătăţi să capete asemenea forme neobişnuite? Răspunsul este ştiinţa, scrie Bored Panda.

Sunt puţine motive pentru care legumele şi fructele arată ca în imaginile amuzante care te vor distra, dar cel principal este că ele au suferit o leziune, o cicatrice. Dacă acesta a survenit la începutul dezvoltării, atunci poate genera o malformare. O altă cauză a aspectului neobişnuit poate fi fertilizarea insuficientă a solului. În orice caz, rezultatele acestor cauze sunt deopotrivă amuzante şi delicioase. Iată de ce:

Cel mai sexy morcov

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod