câine

Când câinii sunt supereroi: Un doberman a trântit o fetiţă, dar i-a salvat viaţa

Cei mai mulţi câini de talie mare sunt minunaţi şi n-ar face rău nimănui. Sunt animale foarte sociabile şi reacţionează violent doar dacă se simt ameninţate sau dacă stăpânii lor sunt în pericol. Din păcate, există şi câţiva câini care uneori devin agresivi cu alte patrupede sau cu oamenii.

Când un asemenea patruped are astfel de reacţii frecvent, devine periculos, iar stăpânul trebuie să decidă dacă îl păstrează sau nu, mai ales dacă are copii.

Catherine Svilicic, o femeie din Australia, putea avea această dilemă când câinele pe care l-a adoptat a devenit agresiv faţă de unul dintre copiii ei. În octombrie 2007, femeia se relaxa în curtea din spatele casei. Fiica sa de numai un an şi jumătate, Charlottte, stătea singurică în pătuţul ei, la aer. Lângă ea se afla un alt nou venit în familie, un doberman adoptat de doar patru zile căruia i-au pus numele Khan.

Dusese o viaţă grea înainte şi era evident că fostul lui stăpân îl bătea şi nu-i dădea să mănânce. Atunci s-a întâmplat ceva care a schimbat cu totul acea zi frumoasă.

"Khan era foarte concetrat şi se manifesta agresiv spre Charlotte, încerca s-o înghiontească, dar n-a reuşit, apoi a tras de spatele pătuţului în care se afla şi a aruncat-o un metru", a povestit Catherine Svilicic pentru ziarul australian Adelaide Now.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod