Când bebeluşii dorm, cei mai buni prieteni îi veghează: 16 imagini superbe

Câinele fotografei a participat şi el la acest proiect superb


Fotografa lucrează cu un Nikon D800. Procesul prin care realizează aceste cadre este destul de minuţios. "Siguranţa bebeluşilor şi a animalelor este cea mai importantă. Mă asigur că animalele aparţin familiei. Părinţii şi un asistent sunt mereu de faţă pentru a oferi îngrijire. Uneori aştept ore întregi pentru ca un bebeluş să adoarmă singur şi apoi îl pun pe prietenul lui alături. Folosirea corectă a luminii naturale crează imaginile de vis pe care le vedeţi.

Este important să ai răbdare şi să te porţi bine cu bebeluşii şi cu animalele. E important să te asiguri că nu sunt stresaţi, aşa că trebuie să mă mişc repede când îi pozez. Uneori, pozele durează două minute, alteori trebuie să anulez tot, pentru că bebeluşul sau animalul nu se simt bine", a explicat ea.

Originară din Jaipur, India, Sujata este recunoscătoare pasiunii sale pentru că a ajutat-o să se integreze în Anglia. "Munca mea este o fereastră spre omul care am devenit de-a lungul timpului.
Ea s-a născut într-o perioadă în care nu-mi găseam locul într-o ţară nouă, încercând să-mi găsesc o identitate. Am ieşit din zona de confort de a fi în patria mea, aşa că toată munca mea este despre speranţă, despre frumuseţe şi despre amintirile din copilărie"
, a mărturisit ea.

"Mereu îi spun fiicei mele că magia este adevărată, să creadă în ea, şi exact asta îi arăt prin munca mea - credinţa în magie şi magia copilăriei"
, a mai spus fotografa.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod