Când animalele scot limba la tine: Imaginile care îţi fac ziua mai bună

Nimic nu e mai amuzant decât un animal care scoate limba. Indiferent de specie şi de locul în care vieţuiesc, sunt foarte simpatice şi fotogenice când fac asta.
Animalele nu scot limba ca să ne distreze pe noi. Au nevoie să facă acest gest pentru a se hrăni, pentru a bea apă, pentru se spăla sau pentru a obţine informaţii, în funcţie de specie şi de habitat.

O girafă, de exemplu, îşi curăţă urechile folosindu-şi limba de 20 de centimetri lungime. Balena albastră, cel mai mare mamifer din lume, are o limbă care cântăreşte cât un elefant asiatic, adică 2,7 tone. Balena îşi foloseşte limba pentru a împinge apa din gură după ce înghite un banc de peşti.

Totuşi, limba cu cea mai mare raportată la proporţiile corpului este cea a cameleonului.
Aceasta se măreşte de 1,5 ori mai mare lungimea corpului când se întinde pentru a prinde nectarul florilor.

Uneori, însă, animalele scot limba şi din obişnuinţă sau din plictiseală. Dar întotdeauna sunt simpatice dacă sunt fotografiate exact atunci, cu limba afară. Cele mai bune dovezi sunt în aceste imagini publicate de Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod