câine

Când animalele ne dau lecţii: Povestea unui câine care îşi aşteaptă în fiecare zi stăpânul în staţia de metrou

Povestea câinelui care stă în fiecare zi câte 12 ore într-o staţie de metrou, aşteptând ca stăpânul lui să se întoarcă de la serviciu, a făcut înconjurul lumii.

Oameni din întreaga lume s-au îndrăgostit de Xiongxiong, care în chineză înseamnă "Urs". Şi e lesne de înţeles: în fiecare zi, indiferent de vreme, "Ursul" îşi aşteaptă stăpânul plecat la muncă.

Simpaticul patruped are 15 ani, iar Chen îl are opt ani. În fiecare dimineaţă, în zori, când bărbatul pleacă la serviciu, câinele lui credincios îl urmează până la metrou şi stă cuminte acolo timp de 12 ore, până când Chen se întoarce. "Ochii lui îl caută pe tot peronul.

Chiar dacă plouă, e acolo", a povestit un localnic pentru ziarul Chongqing Evening News.



De-a lungul anilor, câinele a atras atenţia trecătorilor, dar el nu-i bagă în seamă şi nu cerşeşte mâncare de la străini, scrie Bored Panda.

Imediat cum Chen coboară pe peron, "Ursul" fuge spre el şi îl cuprinde fericit cu labele. "Întotdeauna e fericit când mă vede, ceea ce mă face şi pe mine fericit. Xiongxiong mă face mereu să mă simt mai puţin obosit după o zi de muncă", a povestit Chen.



Cuceriţi de povestea lui Xiongxiong, oamenii au început să-l compare cu celebrul Hachiko, care în fiecare zi îşi aştepta stăpânul în staţia de metrou Shibuya din Tokyo, chiar şi după ce bărbatul a murit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod