Câmpul magic de lumini, cea mai frumoasă instalaţie de Crăciun - FOTO

Imaginează-ţi un câmp acoperit cu 5.000 de becuri aprinse noaptea. Această imagine feerică este creată de o instalaţie artistică realizată în Filipine.

Magical Field of Lights este exact ceea ce spune şi numele său - un teren de 3.600 de metri pătraţi pe care au fost "plantate" 5.000 de "lalele", becuri cu fir care luminează feeric şi îşi schimbă culorile în ritmul melodiilor de Crăciun. Această instalaţie ingenioasă a fost realizată în Nuvali, în Filipine, iar spectacolul de lumină şi sunet are loc în fiecare seară pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Este prima instalaţie de acest gen din Filipine, a explicat marketing manager Jennifer Chua pentru rappler.com, iar show-ul mai include lasere şi alte lumini deasupra câmpului magic sau ceaţă dispersată printre becuri pentru a spori atmosfera magică.

Luminile sunt programate să se aprindă în funcţie de acordurile a două melodii de Crăciun, una clasică, din repertoriul internaţional, alta tradiţională filipineză.

Show-ul condus de Voltaire de Jesus, cel care organizează şi un spectacol propriu, intitulat Festivalul luminilor, este minunat din orice unghi ar fi privit, dar cea mai bună poziţie este din faţă, pentru că de acolo pot fi urmărite şi luminile care sunt proiectate de sus, notează site-ul citat.

Instalaţia include şi un tunel de 50 de metri, acoperit cu lumini, prin care ajungi la câmpul magic, precum şi copaci decoraţi cu beculeţe. O atmosferă fantastică, de care te poţi bucura explorând această grădină fantastică sau stând pe una dintre băncuţele amplasate din loc în loc, printre luminile care îţi încălzesc sufletul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod