Campion la sprint: Reacția unui bărbat când iubita lui a prins buchetul miresei la nuntă

Când iubita lui a prins buchetul miresei la o nuntă la care erau invitați, Daniel Gilbert a ales singura cale de scăpare.

Înregistrarea video care surprinde momentul hilar petrecut la o nuntă în Anglia a făcut înconjurul lumii. Un bărbat a luat-o la sănătoasa după ce a văzut că iubita lui a prins buchetul aruncat de mireasă la nunta la care participau.

Bărbatul îmbrăcat în costum a rupt-o la fugă, cu o sticlă în mână, în timp ce prietena lui, Rachel Besley, încă se bucura cu buchetul de flori în brațe.

Chelsea și Matt Best, cei doi tineri care s-au căsătorit duminică, la Kettering, Northampton, în Anglia, au dorit să respecte tradiția și au organizat momentul buchetului aruncat de mireasă.

Mai multe femei necăsătorite s-au așezat în spatele miresei și au așteptat ca aceasta să-l arunce pe spate. Potrivit tradiției populare, cea care îl prinde se va căsători, relatează site-ul Lad Bible. Când Rachel Besley a prins buchetul cu flori galbene, "sărmanul" Daniel Gilbert a avut o singură scăpare: fuga. O fi rușinoasă, dar de data asta e și sănătoasă și haioasă, așa că tânărul n-a stat pe gânduri, gonind cu pași mari spre dealul împădurit din apropiere.

Evident, totul a fost o glumă, dar una foarte bună.

Imaginile amuzante au stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare, foarte mulți utilizatori glumind pe seama acestui episod comic. Mulți au fost și cei care au recunoscut că partenerii lor ar reacționa la fel.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod