Vedere din Paradis: Vacanță în hotelul cu cea mai frumoasă piscină din lume

Uită de restaurantele, de barurile și de dotările de top! Uneori cel mai important lucru pe care îl poate oferi un hotel bun este priveliștea care îți taie respirația.
Așezat strategic pe culmea unui deal, hotelul Hanging Gardens Ubud (Grădinile suspendate Ubud) din Bali le oferă oaspeților șansa de a se bucura în voie de piscina infinity în timp ce au jungla la picioare. Priveliștea splendidă include cheile râului Ayung și templul vechi Pura Penataran Dalem Segara.

Toți oaspeții sunt impresionați de această panoramă ce pare ireală, așa că nu-i de mirare că acesta a fost desemnat hotelul cu cea mai bună piscină pentru vacanță din lume, cu referințe la superlativ pe Conde Nast Traveller și pe Trip Advisor.

Complexul este primul boutique hotel de șapte stele din lume și include 38 de vile construite în stil tradițional, cu acoperiș din stuf.
Toate sunt dotate cu piscină infinity pe două niveluri, o soluție ingenioasă care a fost inclusă de revista Architecture and Design între cele 40 de piscine unice din lume.

Resortul și piscina au fost construite cu scopul declarat de a le oferi oaspeților o experiență tropicală autentică, notează agenția de presă Ferrari. Judecând după aceste imagini din paradisul indonezian, e lesne de dedus că acest obiectiv a fost atins.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod