Vacanţe ieftine. Unde poţi călători cu o singură bancnotă de 100 de euro

Când îi văd la știri pe "copiii de afaceri" care "sparg" în cluburile de pe litoralul Mării Negre, cu nonşalanţă, câteva sute de euro într-o singură seară, îmi aduc aminte de filmele

Când îi văd la știri pe "copiii de afaceri" care "sparg" în cluburile de pe litoralul Mării Negre, cu nonşalanţă, câteva sute de euro într-o singură seară, îmi aduc aminte de filmele americane în care suta de dolari reprezintă absolutul.

E bancnota care îți pune parcă lumea la picioare. Hârtia cu care poți face (aproape) orice.

Deh, viziuni diferite! Este o vorba la noi: "€œCe face românul când nu mai are bani? Mai schimbă o sută de euro!". Schimbați, neschimbați, hai să vedem până unde poți ajunge, în vacanță, cu 100 de euro, plus minus un euro :-P.

Bari
Vacanță de 2 nopți la Bari, în sudul Italiei.

Zborul spre Bari este într-o vineri seară (9 octombrie 2013), iar returul spre București este duminică seară. Prețul oferit de Wizzair este de 198 RON (47,15 euro), cu bagaj mic de mână. La Bari poți stă la Residence Moderno. Prețul pentru două persoane este de 106,20 euro, asta însemnând 53,1 euro/persoană/2 nopți.

Roma
Vacanță de 2 nopți la Roma, în perioadă 19-21 octombrie 2013, cu plecare din București. Zborurile sunt operate de Blueair și costă 49,98 euro de pasager.

În acest preț este inclus bagajul de mână de 10 kilograme. La Roma poți sta la Aracoeli Bed&Breakfast -€“ notă 8,8 pe Booking.com. Aracoeli este la 300 de metri de stația de metrou. Evident, nu se află în centru, pentru a ne încadra în regulă celor 100 de euro. Prețul pentru două persoane este de 102 euro, asta însemnând 51 euro/persoană/2 nopți.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod