Vacanţă ieftină în octombrie. Milano, Bruxelles, Paris şi Barcelona cu 140 de euro

Octombrie este o lună excelentă pentru călătorii, datorită faptului că europenii își cam termină zilele de concediu, iar biletele de avion se găsesc la prețuri avantajoase. În plus, vremea

Octombrie este o lună excelentă pentru călătorii, datorită faptului că europenii își cam termină zilele de concediu, iar biletele de avion se găsesc la prețuri avantajoase. În plus, vremea este numai bună. Nu mai e nici foarte cald, iar temperaturile nu scad mult.


Iată o posibilă excursie, bazată pe simulări reale, făcute pe site-urile companiilor aeriene.

București-Milano. Zbor cu compania low-cost Wizzair. Plecarea este în ziua de 2 octombrie, la ora 11:20 de pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni.

În acest tarif nu este inclusă taxa pentru bagajul de cală.
Milano-Bruxelles. Zbor operat de Ryanair. Tariful de 16,99 euro este disponibil la toate cele trei zboruri din ziua de 4 octombrie. Plecări sunt la orele : 8:25, 12:40, 21:20. Un bagaj de cală costă 15 euro la Ryanair.
Bruxelles-Paris. Între cele două capitale se merge cu trenul de mare viteză Thalys. Cel mai bun tarif găsit pentru ziua respectivă este de 29 de euro. Celelalte bilete sunt disponibile la 39 sau 49 de euro. Călătoria durează 1:25 ore.
Plecările la tariful de 29 euro sunt la orele 17:13 sau 20:37.
Paris-Barcelona. Zbor operat de low-costul spaniol Vueling (low-costul companiei Iberia). În ziua respectivă, 8 octombrie, sunt nu mai puțin de 6 curse către Barcelona a€“ toate la 39,99 euro fără bagaj, respectiv 56,99 euro cu bagaj de cală inclus. Cursele pleacă de pe aeroportul Paris Orly.
Barcelona-București. Ultimul zbor, cel de întoarcere, este făcut tot cu Wizzair. Avantajul acestui zbor este acela că este programat la oră 20:10, ceea ce permite utilizarea la maximum a ultimei zile de ședere în Barcelona.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod