Unde plecăm iarna aceasta. 5 recomandări pentru vacanţa ta de iarnă

Niciodată nu strică un city break sau chiar o vacanţă prelungită într-o destinaţie în care să te bucuri de timpul liber petrecut alături de cei dragi, dar şi de lucrurile noi pe care le descoperi în mica ta escapadă.
În plus, nu trebuie să uităm că preţurile în ianuarie-februarie sunt mult mai mici faţă de alte perioade ale anului, aşa că trebuie să profiţi şi de acest avantaj. 

Dacă încă nu ai luat o decizie finală, citeşte mai jos 5 recomandări pentru vacanţa ta de iarnă. 




Bruges, Belgia 

La o oră şi jumătate de mers cu maşina din Bruxelles, Bruges este unul dintre oraşele “vedetă” ale Belgiei. Mulţi îl preferă în detrimentul capitalei şi asta pentru că pare desprins din basmele copilăriei. Indiferent în ce anotimp l-ai vizita sau dacă ai parte sau nu de zăpadă, acum, iarna, Bruge-ul este mereu surprinzător. Pe lângă străduţele înguste şi casele ca de turtă dulce, în Bruge vei regăsi acea atmosferă frumoasă de iarnă pe care toţi o căutăm în vacanţele noastre. 

Pentru că în vacanţă hidratarea corespunzătoare şi tonusul nostru sunt foarte importante, nu pleca la drum fără sticla filtrantă pentru apă Fill&Go Active de la BRITA

Rezistentă, uşoară, având ca principal atu mobilitatea, această sticlă îţi permite să te hidratezi optim oriunde şi oricând. Umpli sticla cu apă potabilă, iar apa este filtrată prin disc atunci când o bei, aşa că ai libertatea de a o lua cu tine inclusiv în această vacanţă de iarnă. Atat de simplu: schimbi discul filtrant o dată pe lună sau după 150 l filtraţi, sticla fiind reutilizabilă. 

Pe lângă aceste aspecte ai parte de multe alte avantaje: apa nu are gust sau miros de clor şi nu prezintă impurităţi, calcar sau cu metale grele în exces. În plus, sticla este rezistentă, uşoară, fabricată din plastic de înaltă calitate, fără BPA, având o capacitate, dimensiuni şi un design perfecte unei vacanţe, oriunde în lume. 




Copenhaga, Danemarca

Una dintre cele mai frumoase destinaţii ale Europei iarna este capitala Danemarcei, Copenhaga. În primele luni ale anului este foarte probabil să găseşti zăpadă, aşa că parcurile şi străzile vor căpăta un farmec aparte, asemănător fotografiilor pe care le-ai văzut, probabil, pe Facebook sau Instagram. Pe lângă patinoarele deschise toată iarnă, muzeele demne de a fi vizitate şi târgurile de iarnă, de “neratat” sunt şi barurile locale care vor întregi perfect atmosfera de vacanţă. 




Praga, Cehia

E adevărat că au trecut Sărbătorile de iarnă, însă Praga rămâne o destinaţie de iarnă de top. Spre deosebire de alte oraşe cunoscute, Praga are multe dintre obiectivele turistice importante concentrate în centru, aşa că nu îţi va lua mult să le vizitezi, să te bucuri de ele, după care să bei o bere “tradiţională” într-unul dintre barurile din zonă. Dacă mai întârzii un pic, în februarie are loc festivalul Masopust, un eveniment celebru în Cehia, care anunţă sosirea primăverii. 




Innsbruck, Austria

În inima Tirolului din Austria, Innsbruck este un resort de poveste ce primeşte în fiecare iarnă numeroşi turişti. Pe lângă practicarea schiului şi altor sporturi de iarnă, acest oraş oferă şi multe alte atracţii turistice. Palatele habsburgice şi tavernele din oraş sunt doar două dintre ele, din zone diferite, dar pe care trebuie neapărat să le bifezi. În ianuarie, în Innsbruck are loc chiar şi un concurs de Air&Style Snowboard, un motiv în plus să pui acest oraş pe lista preferatelor tale. 




Dubai

Poate nu te-ai fi gândit din prima la Dubai tocmai pentru că nu îţi oferă zăpadă şi oportunitatea de a face sporturi de iarnă (cel puţin nu în cadru natural), însă el vine cu multe alte avantaje. Destul de aproape de România, cu numeroase zboruri directe săptămânale, este chiar recomandat să vizităm Dubaiul în primele luni ale anului datorită vremii favorabile, dar şi a preţurilor ceva mai accesibile. În plus, ia în considerare şi factorul inedit: când toată lumea se plânge de frig, tu vei veni bronzat şi cu o destinaţie exotică la activ. 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod