Unde mănânci în Amsterdam. Cel mai bun “împinge tavă”

Nu ştiu dacă v-am spus, dar am un prieten care s-a mutat de vreo 3 ani în Amsterdam. Aşa că înainte să plec în Olanda în această vara, i-am cerut câteva ponturi. Una e să ţi le spună un

Nu ştiu dacă v-am spus, dar am un prieten care s-a mutat de vreo 3 ani în Amsterdam. Aşa că înainte să plec în Olanda în această vara, i-am cerut câteva ponturi. Una e să ţi le spună un localnic, şi alta e să te apuci să citeşti tu pe te miri unde.

La Place, ăsta e locul. Pot spune cu mâna pe inimă că e unul dintre cele mai bune restaurante tip “împinge tava” în care am mâncat vreodată.

De obicei, când merg în vacanţă, nu ocolesc asemenea locuri. Unu la mână, că vezi cum arată mâncarea şi ce îţi face cu ochiul, doi la mână – mâncarea fiind deja pregătită, nu pierzi mult timp la masă.

Şi dacă ar fi să mai adaug un avantaj, acela ar fi că ştii ce mănânci. De câte ori nu mi s-a întâmplat să comand “la întâmplare” din meniu, şi să nu fie întocmai ceea ce îmi doream.

În Amsterdam sunt două asemenea localuri. Unul, cel la care am şi mâncat, este pe strada comercială Kalverstraat 203, în faţă mall-ului Kalvertoren. Celălalt este chiar lângă Gara Centrală - Oosterdokskade 143.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod