Unde mai zburăm în luna mai? Bilete sub 100 de euro spre Londra, Paris şi Viena

Cu cât vremea se încălzeşte şi ne apropiem mai mult de sezonul estival – perioada vacanţelor – cu atât mai greu este să găsim bilete de avion la preţ decent. Dacă în a doua jumătate a

Cu cât vremea se încălzeşte şi ne apropiem mai mult de sezonul estival – perioada vacanţelor – cu atât mai greu este să găsim bilete de avion la preţ decent. Dacă în a doua jumătate a lunii noiembrie, un dus-întors pe o cursă low-cost costa undeva pe la 45-60 de euro, acum lucrurile s-au schimbat.

Am căutat şi am găsit pentru tine, bilete de avion sub 100 de euro, în luna mai. Şi nu pe relaţiile din Italia, aşa cum probabil te-ai fi aşteptat.

Londra. Cu 61 de euro poţi zbura la Londra, cu compania Ryanair.

Cel mai bun tarif posibil în luna mai este pentru cursele din 21/28 mai. Însă cu numai câţiva euro în plus îţi poţi face sejurul mai scurt. În acest preţ este inclus un bagaj de mână de 10 kilograme. Pentru bagaj de cală se plăteşte în plus.

Dublin. Tot cu Ryanair, dar la Dublin. Povestea este aceeaşi. 70 de euro pentru plecare pe 11 şi retur pe 14 mai.

Viena. Zbor cu compania naţională austriacă Austrian Airlines. Pentru 100 de euro (fără vreo 3 cenţi) ai drum, o gustare mică pe avion, bagaj de mână şi bagaj de cală.

Adică tot. Preţul promoţional de 100 de euro este valabil pentru mai multe zile din luna mai. În general trebuie să stai peste weekend la destinaţie.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod