Un sătuc din Elveția, asaltat de turiști datorită unei postări virale. Arată uimitor!

Un mic sat din Elveția se străduiește să facă față avalanșei de turiști care îl vizitează, după ce un filmuleț de numai un minut despre frumusețile sale a devenit viral pe rețelele de socializare.
Lavertezzo in Ticino, un sat din regiunea de sud a Elveției în care se vorbește italiană, a fost numit "Maldive de lângă Milano" în filmulețul postat pe Facebook. Iar imaginile spectaculoase demonstrează că acest loc este unul deosebit.

În albia râului Verzasca care traversează satul s-au format canioane și piscine naturale cu apă cristalină, care arată exact ca cele de pe insulele exotice îndepărtate.



Natura și peisajul spectaculos al acestui sat din munți, aflat la numai o oră de Milano, se completează perfect cu clădirile vechi frumos restaurate, dar și podul de piatră ce traversează râul.





Turiștii dau năvală acum în această localitate de vis, totul datorită unui video de numai un minut postat pe Facebook, care a deventi viral în scurt timp. De la 10 iulie, data publicării, și până în prezent, filmulețul a strâns peste 2.9 milioane de vizualizări. Astfel că turiștii, în special italieni, s-au grăbit să vadă locul aflat la o oră de Milano și care are ape turcoaz exact așa cum sunt și în Maldive.

Realizatorul clipului, Marco Capedri, s-a filmat în timp ce se distrează alături de prietenii săi în apa cristalină a canionului format de râul Verzasca.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod