Top 7 locații unde să mergi cu cortul la mare, în România

Unde să mergi cu cortul la mare, în România. Dacă îți place să stai în natură, atunci o vacanță cu cortul la mare te va încânta! Noi îți vebim în ajutor cu o serie de idei cu cele mai interesante locații de pe litoralul românesc în care găsești camping, la Năvodari, Mamaia, Vama Veche, 2 Mai, Corbu.
Chiar dacă uneori este de preferat confortul, uneori este mai accesibil să stai la cort, în special din punct de vedere financiar.

Preturile pentru o zi de campare cu cortul la camping la mare ajung la 70-80 lei pentru o familie cu un copil (se plateste taxa separata pentru cort, mașinăa, adult, copil).

Avantajul de a sta la cort pe plajă este că beneficiezi la maxim de aerosoli.

Top 7 locații unde să mergi cu cortul la mare, în România


În vară, litoralul românesc găzduieşte o mulţime de petreceri şi evenimente distractive, iar dacă îţi place natura şi vrei să economiseşti bani pentru toate aceste ocazii, poţi alege campingul ca opţiune de cazare.

Astfel, o familie nu va plăti mai mult de 70-80 lei pe zi, în funcţie de taxele de cort, maşină şi numărul de membri.

1.
Unde să mergi cu cortul la mare, în România – Năvodari 1


Năvodari, o stațiune tot mai apreciată în ultimii ani, este locul ideal atât pentru o ieşire în oraş, cât şi pentru o vacanţă în familie.

Găseşti camping-uri la plaja Holiday GPM, unde te poţi bucura şi de un spaţiu verde generos, de aproape 5 hectare cu ieşire la plajă.

Campingul arată mai mult ca un mic orăşel pentru că aici vei găsi baruri şi magazine iar limita este de 270 de corturi, cu acces la loc de joacă pentru copii sau la maşina de spălat pentru cei ce depăşesc 3 zile de sejur.

Acesta se află în zona de Nord a staţiunii Mamaia şi are 3 stele.
În ceea ce priveşte dările, taxa de persoană variază între 12 şi 22 lei în funcţie de sezon, taxa pentru cort este de 16 lei/zi, taxa de parcare pentru maşina variază între 9 şi 16 lei/zi iat taxa de iluminat variază între 8 şi 16 lei/zi. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod