Top 10 cele mai urâte oraşe din lume. Nu merită să le vizitezi!

Dacă avem destinaţii care par rupte din basm, există şi locuri care sunt anoste şi lipsite de farmec. Iată un top cu cele mai urâte oraşe din lume pe care nu merită să le vizitezi!
Sunt construite haotic, nu au deloc spaţii verzi, au clădiri fără o structură atrăgătoare sau sunt extrem de sărăcăcioase, aceste oraşe au fost declarate ca fiind printre cele mai urâte din lume. Un top realizat de site-ul ucityguides.com a inclus cele mai urâte oraşe din lume, iar printre ele se numără Chişinău, dar şi mai multe oraşe americane.

Iată zece dintre oraşele pe care nu merită să le vizitezi! Top 10 cele mai urâte oraşe din lume:

1. Ciudad de Guatemala, Guatemala


Este situat pe primul loc în topul celor mai urâte oraşe, deoarece este foarte poluat, periculos şi are clădiri degradate, după cum susţine site-ul ucityguides.com Chiar dacă multe ţări se confruntă cu acest lucru, nu este un motiv suficient de bun ca să eviţi total Guatemala, deoarece poţi să ocoleşti capitala şi să descoperi alte frumuseţi ale acestei ţări.


2. Ciudad de Mexico, Mexic


Este considerat unul dintre cele mai periculoase oraşe. În plus, nivelul de poluare este unul foarte ridicat, iar potrivit sursei citate nu sunt foarte multe lucruri interesante de vizitat în acest oraş.
Poate doar să te încânte mâncarea stradală, însă poţi să te bucuri de acest răsfăţ şi vizitând alte oraşe interesante din Mexic.


3. Amman, Iordania


Se situează pe locul 3 în topul celor mai urâte oraşe, iar potrivit site-ului citat, această capitală ar trebui să fie doar  un punct de sosire şi de plecare pentru a descoperi alte locuri mult mai interesante din Iordania, cum ar fi Petra, una dintre cele şapte Minuni ale Lumii. Amman a ajuns în topul celor mai urâte oraşe, din cauza străzilor şi a clădirilor haotice care dau un aspect tern şi ponosit oraşului.



4. Caracas, Venezuela


Şi capitala Venezuelei se află în topul celor mai urâte oraşe din lume din cauza construcţiilor sale haotice şi total lipsite de bun gust. Chiar dacă Venezuela este recunoscută pentru femeile sale frumoase, capitala se pare că nu poate să fie considerată o bijuterie, însă cu siguranţă că se găsesc alte locuri care fascinează prin frumuseţea şi simplitatea lor.

 

5. Luanda, Angola


Luanda este cel mai mare oraş şi capitala Angolei, fiind pe locul 5 în topul celor mai urâte oraşe din lume. Arhitectura şi modul în care sunt construite toate clădirile sunt elementele care au adus această capitală în topul celor mai urâte oraşe.
3 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod