Tarom a scos la vânzare bilete de 99 de euro. Cum ne folosim cu cap de ele?

Parcă, parcă, intrăm în lumea bună a celor care călătoresc. Când vezi bilete de 10 euro la Ryanair, oferte de 7 dolari pe relaţii de pe continentul asiatic, sau când realizezi că pe

Parcă, parcă, intrăm în lumea bună a celor care călătoresc. Când vezi bilete de 10 euro la Ryanair, oferte de 7 dolari pe relaţii de pe continentul asiatic, sau când realizezi că pe aeroporturile mari din nord-vestul Europei, tabela cu plecările este un veritabil atlas geografic, îţi pui întrebarea “dar la noi de ce nu se poate?”

Să se fi dus zilele în care pe o cursă Tarom până la Cluj plăteai mai mult decât pe un bilet KLM până la Copenhaga, cu escală în Amsterdam? Nu ştiu, însă promoţia pe care a introdus-o Tarom este dătătoare de speranţe.

MARI SPERANŢE. Totul depinde numai de politica lor, pentru că romanul vrea să călătorească, însă în condiţii avantajoase.

Când vom avea salarii de 2000 de euro, probabil că nu va mai fi o tragedie dacă dai 250 de euro numai pe biletul de avion pentru un city break.

Prin urmare, în perioada 1 octombrie – 31 octombrie 2013, TAROM pune la bătaie bilete la 99 de euro către:

Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Dubai, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti sau Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti sau Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti sau Cluj), Roma (din Bucureşti sau Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena(din Bucureşti).

Trebuie să zbori în perioadele 1 noiembrie – 19 decembrie 2013 sau 6 ianuarie- 28 februarie 2014.

Cum ne folosim de această oferta?

Dacă tot sunt ieftine şi ne stă gândul la călătorit, de ce nu am îmbina utilul cu plăcutul? Să mergem într-un loc ca să şi asistăm la un eveniment.

Iată la ce m-am gândit eu!

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod