Site-urile pe care trebuie să le studiezi când vizitezi Viena

Viena este primul oraş pe care l-am vizitat în străinătate. Deoarece habar n-aveam cum trebuie să îţi organizezi vizita într-o ţară străină, m-am întors după vreo 5 zile acasă şi mi-am

Viena este primul oraş pe care l-am vizitat în străinătate. Deoarece habar n-aveam cum trebuie să îţi organizezi vizita într-o ţară străină, m-am întors după vreo 5 zile acasă şi mi-am dat seama că mai bine de trei sferturi dintre obiectivele turistice le-am ratat cu brio.

Marele avantaj al zilelor noastre este, de departe, internetul. Şi trebuie să te foloseşti de el atunci când îţi planifici orice vizită.

Îţi propun o serie de site-uri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vizitezi capitala Austriei.

Să începem!

1. Informaţii despre zborul tău, dar şi despre felul în care ajungi de la aeroport în centrul oraşului găseşti pe site-ul Aeroportului Internaţional Viena.

2. Trebuie să ştii cum este şi vremea. Poţi afla prognoza pe site-ul Institutului Meteo din Austria.

3. Cum e mai avantajos să călătoreşti? Cu bilete simple sau cumpărându-ţi un abonament? Afli singur de la Wiener Linien (Regia de transport în comun din Viena).

4. Ţi-ai găsit cazare? Dacă vrei să vezi şi nişte apartamente pe care nu le găseşti pe site-urile pe care faci booking de obicei, atunci poţi alege din acest site cu apartamente pentru turişti.

5.

Toate informaţiile despre ce e de văzut, pe unde trebuie să ajungi sau unde mănânci în Viena le găseşti pe site-ul Oficiului de turism al Vienei. Tot aici afli şi cum poţi beneficia de peste 210 reduceri cu cardul “Viena à la carte”. E bine că e în română!

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod