Piţipoanca made in France. Vezi cum arată!

Eu credeam ca pitipoance exista numai in Romania. Zau asa! Credeam ca este un trademark al nostru, ca micul (dar si la ala am dubii). Femeia 10% glos, 30% botox/acid hyaluronic (dupa caz), 50%

Eu credeam ca pitipoance exista numai in Romania. Zau asa! Credeam ca este un trademark al nostru, ca micul (dar si la ala am dubii).

Femeia 10% glos, 30% botox/acid hyaluronic (dupa caz), 50% silicon si 10% extensii la/pe creier credeam ca e numai in cluburile noastre de fite si pe Dorobanti. Dar nu, ea exista si aici, in Franta. Si are cam acelasi profil. Numai ca aici, pitipoanca devine celebra atunci cand articuleaza o fraza (?!!) care ulterior devine culta.

Ea se numeste Nabilla si este intitulata Kim Kardashian de France.

Ea este pitipoanca made in France. Nu este blonda, mai mult elvetianca, dar poporul francez a adoptat-o ca si cum ar fi de-a lor (stim bine ca francezul iubeste cultura/frumosul in toate formele).

Cum reality-show-urile sunt umarite in Franta mai ceva ca jurnalul de stiri, duduia in cauza si-a facut veacul prin astfel de productii, a pozat fara textila, s-a iubit cu un coleg de productie etc. Insa a ajuns “sa aiba la picioare” Franta  datorita unei fraze: “Allo ? Non mais allo quoi ?  T’es une fille, t’as pas de shampoing.

C’est comme si t’es une fille, t’as pas de cheveux”/ Alo? Dar alo? Esti o fata si nu ai sampon. Asta e ca si cum.. ai fi o fata fara par. (E si foarte greu de tradus elucrubatia asta).

Citeşte mai mult pe blogul meu Nicol Buburuza, între Franţa şi România, niciodată rătăcită sau urmăreşte-mă pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod