Paradisul dintre ape: cele mai scumpe insule din lume

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai insula ta privată? O astfel de investiție nu numai că-ți va garanta un loc idilic pentru vacanțe și ocazii speciale, dar îți va face și viața mai frumoasă. Descoperă care sunt cele mai scumpe insule din lume și ce atracții oferă.
Mergi des în vacanțe pe insule și adori sunetul valurilor, în timp ce te răsfeți pe nisipul fin, sub razele soarelui? Ei bine, o insulă privată ar putea fi soluția ideală pentru a te bucura de vacanță oricând îți dorești, fără să ai grijă ce date rezervi sau în ce sezon mergi. Desigur, cele mai scumpe insule din lume necesită sume impresionante, dar pot deveni extrem de atractive deși prețurile vor ajunge până la 600 de milioane de dolari.
Dacă îți plac mașinile de calitate, casele stilate și lucrurile de o calitate excepțională poate vrei să adaugi pe lista de dorințe pentru anul viitor și o insulă? Este soluția perfectă pentru escapade, departe de ritmul agitat al vieții de zi cu zi. Poți să-ți regăsești liniștea interioară mergând pe cont propriu pe insula ta sau poți pleca alături de familie și prieteni pentru o vacanță de neuitat. Chiar dacă nu intenționezi să faci o asemenea achiziție prea curânnd, lista de insule îți va prezenta locuri unice, pe care poate nu le-ai remarcat până acum.

 
Iată care sunt cele mai scumpe insule din lume:

 
1. Bird Cay, Bahamas: 28 milioane de dolari

Este o insulă cu un decor tropical, aflată la numai 30 de minute cu avionul de Nassau. Îți oferă plaje cu nisip fin unde te poți bronza, poți testa cocteiluri sau vei citi cărțile preferate.
De asemenea, o plimbare poate dura o zi întreagă pentru că vei avea de explorat flora fascinată care te înconjoară.
Tot aici vei găsi și o clădire cu 2 etaje care are o piscină de lux. Îți poți aduce toată familia pe insulă pentru că există numeroase căsuțe de oaspeți. Nu contează în ce parte a insulei vei sta pentru că priveliștea spre ocean este hipnotică și vei petrece din ce în ce mai mult timp ascultând cum valurile întâlnesc țărmul.

 
2. Cerralvo, Mexic: 35 milioane de dolari

Majoritatea persoanelor vor să evadeze din rutina vieții de la oraș pentru a se relaxa într-un mediu liniștit. Poate fi vorba despre, golf, plajă sau lectură, dar dacă îți place foarte mult să pescuiești Insula Cerralvo trebuie să devină prioritatea ta. Această insulă este renumită pentru varietatea peștilor care trăiesc în apele care o înconjoară. Pentru 35 de milioane de dolari ai putea celebra în fiecare zi peștele cel mai mare pe care l-ai prins!

 
3. Big Darby, Bahamas: 40 milioane de dolari

Deși are un preț extravagant, această insulă îți va oferi clipe de neuitat. Plaje cu nisip fin, valuri cristaline care te întâmpină în toate direcțiile și decorul natural te vor face să nu mai vrei să te întorci acasă.
Este locul ideal pentru o vacanță romantică. În plus, insula adăpostește un castel construit în 1930 care îți va da șansa de a te întorce în timp explorând zidurile, camerele și detaliile arhitecturale.

 
4. Insula Omofori, Grecia: 60 de milioane de dolari

Grecia este cu siguranță destinația potrivită pentru vacanțe cu priveliști unice, fiind renumită pentru apele de culoarea turcoazului și paleta de nuanțe mirifice ale cerului și florilor. Insula Omofori este o bijuterie a Greciei, nelocuită, care poate deveni oaza ta personală de lux și liniște. Aici vei putea rezona cu atmosfera Greciei, mai aproape de natură decât ai fost până acum, revenind la starea de relaxare, mulțumire și bucurie pentru tot ceea ce constituie momentul prezent.

 
5. Insula Ronde, Grenada: 100 de milioane de dolari

Această insulă înconjurată de ape adânci nu îți oferă numai intimitate, ci și peisaje spectaculoase, care te vor face să-ți dorești să explorezi toate secretele naturii din jurul tău. De asemenea, poți înota într-o peșteră unde vei găsi stalactite și cristale de cuarț.
Nu rata această minune din Grenada!

 
6. Insula Necker, Insulele Virgine Britanice: 100 de milioane de dolari

Deși este în proprietatea lui Richard Branson, valoarea acestei insule este estimată la 100 de milioane de dolari și oferă locația ideală pentru o reuniune de familie. A fost transformată într-o stațiune de lux care poate primi oricând cel puțin 28 de oaspeți și a găzduit numeroase petreceri de lux. Opulența, extravaganța și eleganța se potrivesc de minune cu insula Necker, care creează o experiență exotică pentru minte și suflet.

 
7. Insula Lanai, Hawaii: 610 milioane de dolari

Insula Lanai este cea mai scumpă insulă din Hawaii și la nivel mondial. Este un spațiu ideal pentru a naviga cu iahtul și a te relaxa în timp ce o parte din planetă este numai a ta.
26 Decembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod