O vacanta de vis la Milano!

Liviu Nastase a fost desemnat fericitul castigator al unei vacantei la Milano castigata in urma concursului “Cardul Eva.ro te trimite la shopping la Milano”, organizat pe site-ul eva.ro. Domnul Nastase a castigat un sejur pentru 2 persoane la Milano incluzand: 6 nopti de cazare, camera dubla intr-un hotel de 3* din Milano, mic dejun, transport dus-intors cu avionul. Sejurul a fost oferit de agentia de turism Happy Tour. Intors din vacanta, fericitul castigator ne-a trimis si cateva impresii despre Milano.
Liviu Nastase a fost desemnat fericitul castigator al unei vacantei la Milano castigata in urma concursului  “Cardul Eva.ro te trimite la shopping la Milano”, organizat pe site-ul eva.ro.

Domnul Nastase a castigat un sejur pentru 2 persoane la Milano  incluzand: 6 nopti de cazare, camera dubla intr-un hotel de 3* din Milano, mic dejun, transport dus-intors cu avionul. Sejurul a fost oferit de agentia de turism Happy Tour. Intors din vacanta, fericitul castigator ne-a trimis si cateva impresii despre Milano.

“Perfectiunea a constat in primul rand, in faptul ca de la imbarcarea din Romania - cazare hotel ( conditii si servicii oferite, de calitate ) - imbarcarea din Italia pentru Romania , lucrurile au mers ca pe roate , neexistand nici cea mai mica problema vis-a-vis de organizare.


Locuri vizitate :
- Domul si imprejurimile
- Teatrul Scala
- Castelul Sforzesco
- Muzeul National de Stiinta si Tehnica Leonardo da Vinci
- Basilica Sant'Ambrogio
- Stadionul San Siro
- o zi la Venetia

Ideea este ca am admirat cam totul in acest oras si pe drumul cu trenul pana la Venetia si inapoi, m-am bucurat de calitatea preparatelor culinare ( pizza si pastele italienesti ), am savurat vinurile ...
ce sa va mai spun ? am fost pe deplin multumit.

Va trimit si cateva fotografii - facute din pacate cu telefonul mobil intrucat camera foto a ramas in Romania, insa nu voi fi in niciuna dintre ele, deoarece nu obisnuiesc sa ma imortalizez prin locurile prin care merg si ... oricum nu m-ar fi recunoscut cei interesati.


Daca cineva contesta ca pozele nu imi apartin, voi veni negresit cu telefonul la dvs - glumesc, sau nu, in functie de situatie. Multumiri, inca o data!”.

Ramai alaturi de eva.ro! In curand poti castiga o noua vacanta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod