O experienta "sublima" la spa

Am programare la Duniye Spa - over the water - pentru “Action Sublime”, un tratament facial care promite reintinerire, fermitate, pe scurt, se pare ca anii vor zbura de pe fata mea.
Am programare la Duniye Spa - over the water - pentru “Action Sublime”, un tratament facial care promite reintinerire, fermitate, pe scurt, se pare ca anii vor zbura de pe fata mea. Sunt doua locatii de Spa, in zone diferite ale insulei. Cea de deasupra apei are 5 $ in plus la tarife pentru ca acolo poti vedea pestii exotici prin sticla podelei. In cazul tratamentului facial nu aveam cum sa vad si pestii, dar aici mai era si Latha, cea la care am avut o sedinta regala de masaj cu aloe vera la inceputul sejurului, asa ca eram sigura ca sunt pe maini bune.
O sedinta la spa costa intre 75 $ pentru un masaj si 364 $ pentru “fool moon magic”, un ritual pentru doua persoane care include un tratament complet din cap pana in picioare, o baie in esente tropicale, sampanie, fructe si produse cadou ca sa recreezi experienta acasa.
 
La spa sunt servita cu limonada proaspata si rece apoi Latha ma conduce intr-una din casutele de deasupra apei. Sedinta dureaza o ora si un sfert, timp in care uit de tot si sunt rasfatata cu aromaterapie, presopunctura, masaj si tot felul de creme.
In timpul in care actiona masca mi-au fost masate gatul, umerii si bratele, incheieturile rasucite si fiecare deget in parte a beneficiat de atentie. Cele mai interesante tratamente sunt cele care includ si masaj, pentru ca sunt combinate tehnici balineze si thai, care iti sporesc relaxarea si flexibilitatea.

La un moment dat Latha a macinat niste seminte misterioase, le-a presarat in palme si mi-a dat sa inhalez aroma de trei ori. Nu stiu daca a fost efectul semintelor sau a tratamentului in sine, dar am plutit tot restul zilei intr-o stare de beatitudine si relaxare neobisnuita.


Tratamentul se incheie cu trei batai intr-un clopotel, care probabil trebuie sa trezeasca simturile, dar eu am ramas in raiul meu senzorial. Latha mi-a spus sa verific in oglinda efectul si intr-adevar pielea era mai intinsa si trasaturile relaxate; probabil asa trebuie sa arate un lifting reusit. Cred ca am descoperit secretul tineretii vesnice.

M-au servit in final cu un ceai de lemongrass pe care l-am savurat pe terasa, urmarind rechinii si pisicile de mare. Am iesit de la spa privind lumea cu alti ochi, mult mai receptiva la frumusetea cadrului natural.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod