Nu uita să pui în bagajul de vacanţă aceste 8 lucruri!

Este vorba despre unele lucruri mărunte pe care le omitem adesea atunci când ne grăbim să facem bagajul de vacanţă. Vezi ce trebuie să ai cu tine în bagajul pentru vacanţă!
Pelerina de ploaie, cămăşi sau tricouri lejere cu mânecă lungă dacă mergi în zonele foarte călduroase sau o pereche de şosete curate în poşetă sunt câteva dintre lucrurile de care nu trebuie să uiţi niciodată când pleci în vacanţă. Când îţi faci bagajul pentru concediu, asigură-te că ai inclus şi aceste 10 lucruri:

1. Şosete în poşetă

Astfel poţi să-ţi scoţi pantofii în avion şi să menţii picioarele calde, având la îndemână o pereche de şosete în poşetă.


2. Baterie externă pentru telefon

Deoarece telefonul tău va fi suprasolicitat în vacanţă şi vei vrea să faci cât mai multe poze şi filmuleţe trebuie să te asiguri că nu uiţi niciodată să pui cu tine o baterie externă.


3. Fond de ten cu o nuanţă mai închisă

Dacă mergi într-o locaţie însorită şi vei petrece mult timp la plajă, asigură-te că ai pus în bagaj şi un alt fond de ten într-o nuanţă mai închisă, deoarece cel pe care-l foloseşti va fi prea deschis dacă te bronzezi.


4. Un adaptor

Nu ocupă mult loc şi îl vei avea la îndemână în cazul în care nu găseşti o priză obişnuită. Astfel, vei putea să încarci fără probleme telefonul şi tableta.


5. Hainele lejere cu mânecă lungă

Acestea sunt esenţiale dacă mergi într-o zonă călduroasă, deoarece te protejează de arsuri solare. Pune în bagaj şi cămăşi/tricouri lejere cu mânecă lungă, fuste lungi şi pantaloni lejeri pentru că vei avea nevoie de ele.



6. O pelerină de ploaie

Este bine să o ai cu tine şi nu ocupă mult loc în bagaj. Astfel te asguri că nu îţi petreci timpul în hotel în cazul în care se întâmplă să prinzi şi zile ploioase în călătoria ta.


7. Gel sau şerveţele antibacteriene

Sunt practice şi nu ocupă mult loc în bagaj, însă cu siguranţă vei avea nevoie de ele atât în concediu.


8. Pungi cu fermoar ziplock

Acestea sunt mai rezistente şi protejează telefonul sau alte gadgeturi de nisip şi umezeală. Este bine să le ai cu tine dacă plănuieşti să-ţi petreci zilele de vacanţă la plajă.
16 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod