Meeru Island – raiul care te rasfata

Fiecare zi petrecuta in statiunea Meeru iti aduce mai multa liniste si relaxare si te invata sa te bucuri de frumusetea din jur. In cateva zile deja ai o rutina placuta si te obisnuiesti cu tot confortul care te inconjoara.

Fiecare zi petrecuta in statiunea Meeru iti aduce mai multa liniste si relaxare si te invata sa te bucuri de frumusetea din jur. In cateva zile deja ai o rutina placuta si te obisnuiesti cu tot confortul care te inconjoara.

Cu “room boy” care vine de doua ori pe zi sa puna in ordine apartamentul si sa impacheteze asternutul in forme florale, cu bucataria excelenta si bucatarii amabili care iti pregatesc pe loc cateva feluri de mancare pe gustul tau, daca sortimentele zilei nu te satisfac.

Cu chelnerii care te intreaba cu ce te mai pot servi in timp ce tu te bronzezi pe sezlongul de la piscina.

 

Locuri preferate


Uthuru Bar e aflat sub acelasi acoperis cu restaurantul unde se serveste masa, un spatiu cu pereti de lemn care se strang daca vremea e frumoasa pentru ca briza sa te racoreasca in timp ce iti savurezi bautura preferata. Combinatia armonioasa de “chill out” si valuri care se sparg pe plaja te relaxeaza si te cufunda intr-o stare de “dolce far niente”.



Piscina aflata la cativa metri de ocean e un loc de care nu te poti satura. Langa piscina pentru adulti este si una pentru copii, asa ca cei mici se pot bucura de apa si soare in toata siguranta. Si pentru cei mari e atragator confortul sezlongului, serviciul impecabil al personalului care are grija sa te serveasca prompt cu racoritoare.

Terasa casutei pe care am ocupat-o, o Water Villa cu decor tropical, cu treptele spalate de valuri si pui de rechin care inoata cu nonsalanta, ramane unul din cele mai frumoase si linistite locuri de pe insula.
Pentru o experienta imbunatatita poti rezerva Jacuzzi Water Villas, apartamente mai spatioase, situate deasupra apei, in laguna si chiar Honeymoon Suites, doua casute in laguna, la care ajungi numai cu “dhoni boat”. Aici ai propria piscina, living, jacuzzi, si posibilitatea sa comanzi toate mesele pe terasa si sa te izolezi complet de restul insulei.

 

Asian Wok


In coltul de sud al insulei, la Asian Wok, e un meniu care reuneste varietatea bucatariei asiatice: mancare chinezeasca, sushi sau sashimi, fructe de mare gatite in stil japonez sau indian, curry de tot felul, specialitati indoneziene. Intr-un colt anume un bucatar gateste in fata ta mancarea pe care ai comandat-o.

Unul din atuurile localului este peisajul panoramic si ocazia sa te bucuri de apusul de soare. Seara se lasa devreme pe insula, pana la ora 16:00 te mai poti bucura de soare, iar la ora 19:00 este deja noapte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod