HAPPY TOURS by HAPPY TOUR

Spuneti DA invitatiei Happy Tour Group de a porni spre China, Coasta de Azur si Provence, Germania, Africa de sud si Kenya, Chile - Peru – Galapagos, Paris, Elvetia, Alsacia, Italia, Canada & SUA, Israel, Thailanda - Laos – Cambodgia, Bali – Singapore, India – Nepal, pentru ca cele mai pretioase lucruri in viata sunt clipele speciale.
Spuneti DA invitatiei Happy Tour Group  de a porni spre China, Coasta de Azur si Provence, Germania, Africa de sud si Kenya, Chile - Peru – Galapagos, Paris, Elvetia, Alsacia, Italia, Canada & SUA, Israel, Thailanda - Laos – Cambodgia, Bali – Singapore, India – Nepal, pentru ca cele mai pretioase lucruri in viata sunt clipele speciale.  

Lumea este fascinanta, haideti sa o degustam “ a la carte “ delectandu-ne cu frumusetile Parisului, farmecul Alsaciei - si/sau aromele Coastei de Azur si tinutului Provence, prilej sa ciocnim un pahar de pastis sau Châteauneuf  du Pape si sa descoperim Parisul, plajele Normandiei, Bretania si Valea Lorei;  Strasbourg si Colmar si/sau  Cannes, Nisa, Monte Carlo, Grasse, Avignon,  Chateauneuf du Pape si Gordes.
 

Lumea este diversa, veniti cu noi in  tara Mahabharatei – India , unde  o civilizatie veche de 5 milenii, asteapta sa o descoperi si in Nepal, unde timpul se scurge in liniste sub enigmaticul suras  al lui Budha, in timp ce oamenii isi vad linistiti de viata lor de zi cu zi.

Lumea este un spatiu al luptei pentru existenta, unde atat lei cat si gazelele, cand rasare soarele, o iau la goana pentru ca instinctul de supravietuire impune atat celui slab cat si celui puternic sa lupte din greu pentru un loc sub soare. Daca sunteti curiosi sa participati la un minunat program safari, atunci va invitam in Africa.

 Lumea este un mecanism care trebuie sa functioneze perfect, de aceea este bine sa-l ungeti, din cand in cand, cu carnati si cu bere nemteasca in timp de fredonati Lili Marlene, leganadu-va usor pentru a rememora toate locurile pe care tocmai le-ati vizitat in Germania.

 
Lumea este ca un joc de GO. Fiecare jucator cauta sa construiasca si sa controleze un teritoriu cat mai mare. Rezultatul partidei este determinat intotdeauna de calitatea deciziilor, motiv pentru care China a hotarat  sa construiasa Marele Zid Chinezesc si sa parieze pe creativitate, inventand nu doar tiparul dar si autobuzul electric pe sub care pot circula autoturisme.

Lumea este creatia lui Dumnezeu,un spatiu de o frumusete pe care niciun artist nu a reusit sa o egaleze dar vechile civilizatii au reusit sa o innobileze si epoca moderna sa o promoveze. De ce sa stati acasa cand puteti sa vizitati impreuna cu noi Chile, Peru  si Galapagos, bucurandu-va de frumusetile gazduite de Lima, Nairobi, Samburu, Valea sacra a incasilor, Cusco, Aguas Calientes, Machu Picchu, Puno, Lacul Titicaca, Juliaca, Quito, Quito Otavalo si evident de  patria uriaselor broaste testoase.
Lumea este un taram al preciziei dar si al puterii financiare - va invitam in Elvetia, patria florii de colt.


Lumea este  oglinda cerului. Exista locuri unde puteti descoperi “la dolce vita”, in timp ce va delectati cu peisajul lacurilor din Nordul Italiei. Lumea este un spatiu al dansului sacru. Al ghirlandelor de orhidee si zgarie norilor. Este un paradis plutititor. De ce sa nu-l descoperiti participand la circuitele noastre Thailanda - Laos – Cambodgia sau Bali -Singapore?

Lumea este un spatiu al misterului. Al siturilor arheologice intrate in topul minunilor lumii, haideti cu noi in Israel, locul unde s-au nascut cele 3 mari religii ale lumii. Lumea este un mozaic al tuturor posibilitatilor care are ca far Statuia Libertatii  si numara printre minuni cascada Niagara, al carui teritoriu se imparte intre USA si Canada.  Spuneti DA circuitelor Happy Tour.       
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod