Fără concurență: Uber a lansat primul serviciu de taximetrie cu submarinul - FOTO

Compania Uber intră pe o piață în care nu mai poate fi acuzată de concurență neloială: serviciul scUber le permite turiștilor să exploreze adâncurile din regiunea Marii Bariere de Corali.

Uber a lansat în Australia primul său serviciu de transport cu submersibile care îi duce pe turiști în adâncuri pentru a admira Marea Barieră de Corali. Lansat în parteneriat cu statul Queensland, scUber a început să opereze de luni și funcționează asemenea aplicației clasice de taximetrie Uber, clienții putând apela serviciul prin intermediul aplicației de pe telefonul mobil.

Turiștii urcă în minisubmarinele cu două locuri conduse de piloți și timp de o oră pot admira ecosistemul din ocean stând comod în scaun, ca într-un elicopter.

O călătorie costă 1.030 de dolari de persoană, iar clientul este transportat la o adâncime de 20 de metri.

Rezervarea scUber include și o călătorie cu elicopterul dus-întors, spre și dinspre locul în care începe scufundarea. Serviciul este operațional între 27 mai și 18 iunie, anunță Daily Mail.

Susan Anderson, general manager al Uber Australia și Noua Zeelandă, a declarat că acest serviciu are ca obiectiv încurajarea sistemului de ride-sharing pentru a face o schimbare conștientă a modului în care călătorim și pentru a transforma sectorul de transport într-o activitate sustenabilă.

Marea Barieră de Corali este cel mai mare sistem natural de corali de pe planetă, cu peste 2.900 de recifuri și 900 de insule întinse pe o suprafață de peste 2.300 de kilometri dintr-o arie de aproximativ 344.000 de kilometri pătrați, notează agenția Ferrari Press.
Reciful este localizat în Marea Coralilor, în largul coastei statului Queensland și adăpostește peste 1.500 de specii de pești și alte viețuitoare marine.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod