Familia netradițională: Au vândut tot și au plecat în lume cu doi copii. Până acum au ajuns în 22 de țări

Familia Flip Flip a trecut până acum prin 22 de țări și nu are de gând să se întoarcă acasă


Cu un an în urmă, cei patrru au împachetat tot și au pornit în marea aventură, singurul lor plan fiind să se bucure de drum și să petreacă mai mult timp împreună. Au ales prima țară și, odată ajunși acolo, aveau de stabilit care să fie următoarea, pentru ca totul să fie cât mai spontan, fără reguli stricte. Dar cele mai dorite destinații erau Brazilia, India și Noua Zeelandă.



După un an și 22 de țări vizitate, "Familia Flip Flip" tot nu are de gând să se întoarcă acasă și își finanțează călătoriile din promovarea pe rețelele de socializare. "În unele zile, zborurile sunt anulate și următoarea variantă este să mergi zece ore cu mașina, fără toaletă la bord. Dar e o aventură și chiar dacă durează două săptămâni sau două luni, legăturile pe care le stabilești cu familia ta și amintirile pe care le creezi vor dura toată viața", explică Benjamin.


Familia Hewins a călătorit și în Canada, apoi în America Centrală și de Sud, trecând prin câteva insule din Pacific, apoi a ajuns în Noua Zeelandă, Fiji, Australia și Asia. În acest timp, cei doi părinți au reușit să se ocupe și de educația copiilor, dar nu în modul trandițional. "Ei sunt elevi ai lumii, învață despre culturi diferite și limbi străine, văd minunile lumii și au devenit scufundători și fotografi destul de buni", a povestit Ben, explicând că Emiliana a învățat să meargă pe bicicletă în Guatemala, iar Zach poate să înnoate acum fără aripioare plutitoare în timp ce se bălăceau în apa de cristal a oceanului, în Polinezia Franceză.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod