De ce merită să mergi la New Orleans: 20 de case care dau culoare orașului american


Casele colorate contribuie din plin la farmecul orașului american New Orleans. Unii proprietari au pus și plante colorate în fața caselor, pentru un plus de efect vizual.
New Orleans este în primul rând un oraș plin de culoare. La propriu. Proprietarii se întrec în a-și decora cât mai frumos casele, iar fațadele în tonuri asortate sau de contrast, mai puternice sau mai șterse, oferă un spectacol vizual splendid. De pildă, numai în New Orleans poți vedea o limuzină de un roz izbitor parcată special în fața unei case de aceeași culoare.

Imaginile au fost realizate de Michael J. Dalle-Molle (27 de ani) care și-a dorit să surprindă frumusețea orașului din statul Louisiana. În 2016, el a început să posteze fotografiile pe Instagram, pentru ca imaginile să poată fi văzute laolaltă, creând astfel un efect puternic, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Fotografiile mele nu sunt menite pentru a fi privite individual, de aceea Instagram a fost un vehicul foarte bun pentru acest proiect.
Aceste imagini puse una lângă alta trebuie văzute la un loc, astfel încât privitorul să poată admira culorile, formele, liniile și detaliile arhitecturii din cartierele bogate și sărace, puse laolaltă pentru a crea un stil unic"
, a explicat Michael. "Îmi place să pozez arhitectura și casele, cu cât sunt mai colorate, cu atât mai bine. Casele din New Orleans au ceva care îmi vorbește într-o manieră profundă", a continuat el.

Fotograful își dorește ca mesajul imaginilor sale să fie diferit pentru oricine se bucură de ele.
"Pentru unii sunt interesante culorile, pentru alții detaliile... Pentru mine, cel mai mult contează să surprind momentul perfect care arată lumii cât de frumos trăim noi aici", a mai spus Michael J. Dalle-Molle.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod