De ce ar trebui să ai o minge de tenis când zbori cu avionul

Există o serie întreagă de lucruri pe care probabil că ar trebui să le iei cu tine atunci când zbori cu avionul. Lenjeria de corp, periuța de dinți, o carte pentru zbor, însă există și un lucru pe care nu îl vei uita niciodată. Iată de ce ar trebui să ai o minge de tenis atunci când zbori cu avionul!
Motivul pentru care ar trebui să iei o minge de tenis în avion

Pare un obiect foarte ciudat de transportat cu tine, mai ales dacă nu ești unul dintre pasionații de tenis, nu? Nu e ca și cum ai putea să arunci mingea de tenis în peretele cabinei piloților. Serios, nu face asta. În schimb, poți folosi acest obiect pentru a o destindere la mijlocul cursei cu avionul.

Știm deja cu toții că o perioadă îndelungată petrecută în avion poate avea efecte negative asupra stării tare generale de sănătate, deci nu este deloc surprinzător faptul că zborurile pe distanțe lungi nu se află pe lista activităților sănătoase demne de încercat.
Ridicatul, mersul pe jos și întinderile te pot ajuta să menții un nivel optim al confortului pe toată durata zborului și transformă această experiență într-una mai ușoară pentru mușchii tăi.

Ali Gjoz, un medic chirurg de la Clinica Ortopedică din Londra, a împărtășit câteva sfaturi publicației Daily Star. Iată care sunt acestea!

Dacă iei o minge de tenis sau de masaj în avion, vei reuși să îți stimulezi circulația afectată de zbor. Medicul este de părere că ar trebui să miști mingea de tenis peste umeri, partea inferioară a spatelui și picioare, pentru a ajuta fluxul sanguin să fie din nou unul obișnuit.
Iar dacă acea minge de tenis nu îți încape în geantă, Ali Gjoz sugerează un masaj la nivelul picioarelor, începând cu gleznele și masând în sus, pentru a ajuta sângele să ajungă mai ușor spre inimă. Iar dacă îți faci griji cu privire la ce vor spune celelalte persoane din avion atunci când te vor vedea, nu ar trebui. Gândește-te doar la ajutorul pe care i-l oferi corpului tău pentru a rezista mai bine în timpul zborului!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod