Cumpărăturile de Crăciun? Scuza perfectă pentru o călătorie în Europa

Descoperă cele mai importante târguri de iarnă, locuri unde pot fi găsite cadouri inedite pe care le poţi lua pentru persoanele dragi
Sărbătorile de iarnă pot fi o perioadă stresantă pentru toți cei care încearcă să aleagă cadourile perfecte pentru cei dragi. De aceea, o călătorie în străinătate în această perioadă poate fi un cadou pentru sine, dar și modalitatea perfecta de a găsi lucruri bune de dăruit, dar care nu sunt disponibile în magazinele din România.

Pentru a ajuta în misiunea alegerii cadourilor perfecte și pentru a-i ajuta pe călătorii români să aleagă destinații a căror vizitare să reprezinte și o plăcere personală, Tripsta recomandă o serie de târguri de iarnă din Europa, locuri unde pot fi găsite cadouri inedite.


Iată cinci destinații pe care să le luați în considerare pentru călătoriile destinate achiziției cadourilor pentru sărbătorile de iarnă:

1. Bruxelles și plăcerile sale de iarnă


Bruxelles, care se află la doar un zbor distanță de București, găzduiește anual un târg de Crăciun ale cărui dimensiuni cresc de la an la an și care se derulează în zona cuprinsă între Grand Place și Saint Catherine Place.
Evenimentul le permite turiștilor să descopere orașul cu o nouă înfățișare, jovială și de sărbătoare, în condițiile în care Plaisirs d’Hiver este un târg care ocupă, în centrul Bruxelles-ului, circa 2,5 kilometri pe care sunt distribuite peste 250 de căsuțe de lemn care vând de la obiecte de artă sau artizanale la mâncăruri și băuturi ale căror arome vin din întreaga Europă.

Târgul nu include numai standurile comerciale, ci și un patinoar – situat în Place de la Monnaie –, un brad de Crăciun înalt de 21 de metri, aflat în Grand Place și înconjurat de un adevărat spectacol de lumini și sunete, precum și alte numeroase atracții separate accesibile în diverse zone ale pieței de Crăciun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod