Cumpărături 2011: Berlinul, oraşul shoppingului

Capitala Germaniei nu trebuie ratată dacă te consideri un călător de carieră sau dacă aspiri la acest statut. Este istorie şi modernism, este nou şi vechi, este simplu şi în acelaşi timp extrem de sofisticat. Am avut ocazia să-l descopăr zilele trecute şi ştiu că o să mă întorc acolo la un moment dat. Acum, mai mult ca oricând, Berlinul merită văzut. Magia sărbătorilor te întâmpină din momentul în care pui piciorul pe pământ nemţesc, dar sunt convinsă că şi în altă perioadă a anului este la fel de primitor.

În continuare, o să te invit în călătoria pe care am făcut-o eu şi sper că atunci când vei hotărî să mergi la Berlin, aceasta să-ţi folosească.
1 din 6

Unde te poţi caza?

Hollywood Media Hotel este unul dintre cele mai glamour hoteluri din Berlin, amplasat pe bulevardul Kurfurstendamm - una dintre cele mai faimoase străzi ale oraşului şi una dintre arterele principale de shopping de aici. Cinematografia mondială şi-a găsit "refugiu" în acest hotel, în care fiecare cameră îi este dedicată unui actor celebru sau unei pelicule de marcă din istoria cinematografică mondială.
22 Decembrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adela pe 22 Dec 2010, 21:09
    Galeriile Lafayette..???

    La Berlin?? S-au mutat de la Paris? Hmmm.......interesant...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod