Cum trebuie să alegi unde-ţi faci vacanţa de iarnă. 3 sfaturi ca să reuşeşti cu bani puţini!

Pregătirile pentru vacanţa de sărbători au intrat pe ultima sută de metri, dar încă nu ai reuşit să te hotărăşti unde îţi vei petrece concediul în acest an? Chiar dacă ai un buget limitat, nu înseamnă neapărat că trebuie să renunţi la planurile pentru o vacanţă confortabilă: iată 3 sfaturi pentru a reuşi cu bani puţini!

1. Frunzăreşte ofertele Last Minute


Aşa cum se întâmplă şi în perioada concediilor de vară, şi iarna poţi prinde oferte tentante Last Minute fie pentru Crăciun, fie pentru Revelion.
Şi nici măcar nu este nevoie să aştepţi până în ultima clipă: îţi poţi rezerva deja un loc într-o pensiune ori într-un hotel în România unde să fii tratată cu bucate tradiţionale şi să te bucuri de obiceiurile româneşti din perioada sărbătorilor de iarnă, totul la preţuri atractive!

Cele mai multe oferte Last Minute sunt disponibile în zonele de maxim interes turistic ale României, de la Valea Prahovei la Maramureş şi Bucovina. Preţurile pentru pachetele de sărbători în aceste regiuni încep de la aproximativ 100 euro/persoană pentru cazarea de 3 nopţi-4 zile, toate cu cel puţin micul dejun inclus.
Toate asigură cina festivă - de Crăciun/Revelion -, însă nu de puţine ori contra cost.

2. Accesează o destinaţie mai puţin populară

Cele mai scumpe destinaţii turistice în orice anotimp, dar mai ales în perioada verii şi a sărbătorilor, sunt cele care atrag cel mai mare număr de vizitatori. Aşadar, dacă vrei să faci economii, propune-ţi ca în acest an să îţi petreci concediul de iarnă într-un loc mai puţin înţesat de turişti.

În ţara noastră, te poţi îndepărta uşor de zonele turistice, fără ca asta să însemne că renunţi la peisajele superbe şi serviciile de calitate.
De pildă, aproape de Braşov, în satul Şinca Veche, găseşti cazare de Crăciun în pensiunea Casa Moga de 4 stele la preţul de 660 lei/persoană/sejur de 3 nopţi, din 22 decembrie, cu pensiune completă şi masă festivă tradiţională de Craciun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod