Cum să-ți faci bagajul dacă zbori cu companii low-cost? 3 sfaturi!

O vacanță în perioada sărbătorilor de iarnă sau în plin sezon estival îți poate lăsa o gaură destul de însemnată în buget.
Nu însă dacă o planifici din timp și te gândești la absolut toate detaliile, cum ar fi să optezi pentru o companie low cost cu care să zbori până la destinație. Singura problemă? Zborul low cost înseamnă automat și restricții ce vizează (și) bagajele. Cum împachetezi, așadar, cât mai isteț pentru o vacanță plăcută, lipsită de neplăceri?

1. Decide numărul de bagaje absolut necesar


O vacanță pe timp de iarnă se dovedește ceva mai complicată decât una în miez de vară, cel puțin prin prisma bagajelor pe care trebuie să le iei cu tine.

S-ar putea să descoperi că un singur bagaj încăpător nu este suficient pentru tine și el, spre exemplu, din cauza puloverelor voluminoase și a accesoriilor de iarnă fără de care nu puteți pleca.

Iar aceasta se poate dovedi o reală problemă când călătorești cu o companie de zbor low cost, fiindcă, în acest caz, doar bagajul de mână (care nu poate depăși niște dimensiuni standard, în funcție de companie) este gratuit, cel de cală fiind taxat suplimentar.

Așadar, bagajul în vacanța de iarnă trebuie pregătit cu foarte multă atenție.
Renunță la puloverele și alte accesorii suplimentare de care te poți lipsi și ia doar strictul necesar. Cu puțină îndemânare, mai ales dacă vacanța este scurtă, de circa 4 zile, vei descoperi că toate cele necesare îți vor încăpea în bagajul de mână.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod