Cum să călătoreşti în toată lumea cu 100 de dolari pe an: Iată condiţiile!

Imaginează-ţi că te plimbi prin lume şi stai în cele mai frumoase vile de pe plajele Australiei sau în fermele din sudul Franţei. Un site te ajută să faci asta.

Oferta este reală şi aparţine unei companii, Trusted Housesitters, care permite oricui să călătorească în toată lumea contra unei taxe de numai 100 de dolari pe an.

Conceptul e simplu, chiar genial, şi se bazează pe conectarea oamenilor care vor să călătorească în lume, dar se simt vinovaţi că îşi lasă animalele de companie acasă, dar şi pe încredere - aceştia vor trebui să lase pe cineva care să aibă grijă de casă şi de animalele lor iubite. Şi cum pot face asta?

Aici intervine site-ul creat de cei de la Trusted Housesitters, care selectează persoane dornice să călătorească în lume şi să stea în casa unui străin, având grijă de locuinţă şi de animalul de companie în perioada în care stăpânul lipseşte.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod