Cum să călătoreşti în toată lumea cu 100 de dolari pe an: Iată condiţiile!

Cei care vor să beneficieze de ofertă trebuie să iubească animalele şi să aibă referinţe foarte bune


E nevoie, în primul rând de maximă siguranţă în toată această combinaţie, astfel încât doar persoanele cu o reputaţie impecabilă vor fi admise în program. Iubitorii de animale, cei care au deja în grijă necuvântătoare de orice fel, de la pisici, papagali şi câini până la iguane, vor trebui să se înscrie pe o platformă pe care primesc comentarii şi recomandări de la proprietarii animalelor, relatează Bored Panda.



Şansele de a călători în lume cu doar 100 de dolari pe an cresc dacă solicitanţii prezintă o recomandare scrisă din partea unei persoane care poate fi verificată de reprezentanţii site-ului, apoi urmează verificarea online a documentelor de identitate şi a cazierului.

Dacă totul este în regulă, doritorii sunt căutaţi apoi şi li se prezintă lista de locuri disponibile în care pot alege să călătorească pentru a avea grijă de animalele. Unii renunţă la serviciu pentru acest program, menţionează site-ul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod