Cum alegi un troler de calitate

Precis nu vrei să fii persoana de la aeroport care își găsește trolerul prins cu bandă adezivă când ajungi la destinație sau chiar să vezi conținutul valizei împrăștiat. Înainte de a pleca în vacanță asigură-te că alegi un troler rezistent.
Dincolo de jena care poate apărea dacă îți cedează valiza, precis vrei ca suma pe care ai cheltuit-o să-ți asigure un troler util pentru o perioadă îndelungată de timp. Deși vei remarca o gamă foarte mare de modele când intri la raionul dedicat trolerelor sau dacă te uiți online, să știi că alegerea unui model de calitate necesită atenție și respectarea unor criterii esențiale.

 
Iată cum poți alege un troler rezistent pentru următoarea vacanță:

 
1. Evită-l dacă pare fragil

Evident că mărimea trolerului va depinde de tipul de activitate, specificul călătoriei și stilul personal, dar dacă trebuie să pleci des de acasă vei avea nevoie de un model care rezistă șocurilor și nu este prea fragil. Dacă va trebui să mergi pe stăzi cu piatră cubică sau care nu sunt asfaltate complet ar fi bine să selectezi un troler cu roți rezistente la suprafețe multiple sau să fii pregătit să ridici valiza.
Evită trolerele care au mânere foarte subțiri sau roți din plastic. Dacă ai impresia că va ceda imediat probabil că așa se va întâmpla. Citește părerile călătorilor înainte de a cumpăra un troler și încearcă să găsești o variantă cu o perioadă lungă de garanție.

 
2. Alege materiale de calitate

Indiferent dacă alegi un material tare sau moale, există opțiuni care sunt mai durabile. De obicei materialul moale este mai potrivit pentru bagajul de mână pentru a reuși să-l strecori mai ușor între celelalte genți de dimensiuni mici. Evită poliesterul și optează pentru nailon, care va ține mai mult timp. În ceea ce privește bagajul mai mare este recomandat să alegi un troler din material tare pentru a-ți proteja lucrurile. Policarbonatul acoperit cu piele este o opțiune ideală pentru a fi sigur că totul va rămâne intact în interiorul bagajului.

 
3. Fii atent la mânere

Poate că tu vei avea mare grijă cu bagajul, dar restul persoanelor nu vor fi la fel de prudente. Mânerele rupte ale trolerelor sunt adesea consecința aruncării bagajelor de pe o bandă pe alta în aeroporturi, așa că ar fi mai bine să alegi un mâner dublu.

 
4. Verifică fermoarele

Dacă alegi o variantă prea ieftină crește și riscul ca fermoarele să cedeze și înlocuirea lor te poate costa destul de mult. Testează de fiecare dată fermoarele.
Cele de calitate vor avea de obicei aceeași culoarea ca și trolerul, fără să iasă în evidență și mărimea lor trebuie să fie proporțională cu mărimea valizei. Dacă știi deja că ai tendința să depășești capacitatea trolerului este indicat să alegi o variantă care are un fermoar din fibre de poliester. Acest tip de fermoar rezistă mai bine la presiune pentru că nu are dinți individuali care pot ceda.

 
5. Verifică cifrul

Chiar dacă nu iei cu tine bijuterii foarte scumpe precis vrei să știi că funcționează cifrul și că nimeni nu va umbla în bagajul tău. Gențile moi vor avea o cheie sau un lacăt atașate de fermoar, în timp ce trolerele tari pot avea un cifru, o cheie sau o combinație din amândouă. Indiferent de sistemul ales trebuie să te uiți cum este fixat pe troler.
Cu cât aderă mai bine la suprafața trolerului, cu atât va ține mai mult timp. De asemenea, trebuie să te asiguri că sistemul de codificare este așezat drept pentru a evita blocarea deschiderii.

 
6. Uită-te și la buzunare

Depinde de tine dacă preferi ca trolerul să aibă buzunare exterioare sau doar interioare pentru a reuși să organizezi mai bine conținutul lui. În ceea ce privește buzunarele trebuie să verifici cum sunt cusute, dacă marginile lor au tendința să se deșire sau dacă fermoarele pot agăța alte materiale din căptușeală. În plus, design-ul buzunarelor poate să te ajute să economisești spațiu sau te poate încurca. Analizează-le cu atenție.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
14 Mai 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod