Cum ajungi stewardesă. Ponturi pentru a lua interviul de angajare ca însoţitoare de bord

Dacă visul tău este să devii însoţitor de zbor, trebuie să ştii că nu e atât de greu pe cât ai crede. Mai ales dacă eşti dispus să îţi schimbi şi domiciliul şi să te muţi într-unul

Dacă visul tău este să devii însoţitor de zbor, trebuie să ştii că nu e atât de greu pe cât ai crede. Mai ales dacă eşti dispus să îţi schimbi şi domiciliul şi să te muţi într-unul din călduroasele oraşe ale Orientului Mijlociu: Doha, Dubai, Abu Dhabi.

Georgiana, o prietenă care a lucrat pentru compania Emirates, mi-a dat o mâna de ajutor în redactarea acestui articol. Adică ea l-a scris, iar eu l-am publicat. :-P Sper să vă ajute.

Ai nevoie de cursuri de stewardesă în prealabil?

Companiile arabe caută oameni de toate felurile.

Nu trebuie să fii model, nu trebuie să ai experienţă anterioară în aviaţie şi, cel mai important, nu ai nevoie de cursuri de stewardesă în prealabil. Ei se ocupă de şcoala de aviaţie, simulatoare, obţinere de licenţe aviatice etc.

Cum te prezinţi la inteviu?

Dacă te-ai interesat ce înseamnă jobul de stewardesă şi urmează să mergi la interviu, pregătirea pentru acesta este cea mai importantă.

Ţinuta ideală pentru „marea întâlnire” cu intervievatorii este formată din costum negru cu fustă, cămaşă albă, ciorapi culoarea pielii (să se poată vedea dacă ai semne/tatuaje pe picioare), pantofi cu toc, părul strâns în coc şi neapărat ruj roşu pe buze.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod