Berlin

Cum ajungi cu doar 79 de euro la Berlin

Compania Air Berlin a pus în vânzare bilete din Bucureşti către Berlin la preţul de 79 de euro. Tariful include bagaj de mână, suficient pentru câteva zile petrecute în capitala Germaniei

Partea cu adevărat făină la această rută e orarul de zbor. Sunt două curse pe zi, iar orele de plecare din Bucureşti şi Berlin sunt excelente pentru cei care vor să maximizeze timpul petrecut la destinaţie. Din Bucureşti se pleacă la 6:30 dimineaţa şi la 14:15. Iar din Berlin plecările către Bucureşti sunt la 10:20 şi 21:35. Aşa că dacă vrei să stai 3 zile “pline” în Berlin, poţi pleca vineri dimineaţă din Bucureşti şi poţi reveni cu cursa de duminică seară, cu aterizare la 00:45 pe Otopeni.

Şi la dus şi la întors drumul durează două ore şi câteva minute.

De ce am pus accent pe orarul de zbor? Pentru că nu îmi place să ajung seara la destinaţie şi să plătesc o noapte de cazare în plus, chiar dacă plătesc mai puţin pe biletul de avion.

Deci 79 de euro costă biletul la clasa Economy Light. Cu 20 de euro în plus pe segment, intri în categoria Economy Classic şi primeşti suplimentar şi dreptul de a transporta un bagaj de cală de 23 de kilograme şi de a-ţi alege locul cu mânuţa ta în avion.
Şi ca să fiu riguros până la final, trebuie să îţi atrag atenţia că preţul minim – de 79 de euro dus-întors – este valabil doar dacă plăteşti printr-un cont de PayPal. Pentru plăţile cu cardul se percepe o taxă suplimentară de 10 euro, dar nu e un capăt de ţară.

Citeşte mai mult pe blogul meu  www.mihaijurca.ro sau urmăreşte-mă pe Facebook   

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod