Cu ce se ocupă fondatorul MySpace după ce a vândut site-ul cu 580 de milioane de dolari

de Daniel Dumitrescu, 23 August 2017

După ce a încasat aproape 600 de milioane de dolari pentru afacerea care l-a făcut celebru, Tom Anderson dovedeşte că ştie să se bucure de bani.
Cea mai inteligentă mişcare pe care o poţi face când vinzi o afacere de peste jumătate de miliard de dolari nu este să te apuci să faci din nou alţi bani, ci să te bucuri de viaţă. Este ceea ce face acum fondatorul reţelei de socializare MySpace, pe care acesta a vândut-o în 2005 pentru 580 de milioane de dolari. Ce credeţi că face acum cu aceşti bani? Ceea ce ar face orice om care nu mai vrea stres - călătoreşte. Mult. Iar asta se vede în fotografiile extraordinare pe care el le face acolo unde ajunge, relatează Bored Panda.

Tom şi-a descoperit pasiunea pentru fotografie în 2011, iar acum călătoreşte în toată lumea, în căutarea imaginii perfecte.
Fie că se află în portul din Hong Kong, fie că explorează oraşul antic Bagan din Myanmar, fie că admiră luminile aurorei boreale de pe cerul Islandei sau munţii Oahu din Hawaii, escapadele acestui globe-trotter de lux te fac să-ţi doreşti să abandonezi cât mai repede computerul, biroul şi să porneşti la drum.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod