Comparaţie între plajele din Valencia şi cele din Barcelona

Deşi între Valencia şi Barcelona nu sunt mai mult de 3 ore şi jumătate de mers cu trenul, diferenţele sunt destul de mari la toate capitolele. Daca Barcelona este un veritabil furnicar, in

Deşi între Valencia şi Barcelona nu sunt mai mult de 3 ore şi jumătate de mers cu trenul, diferenţele sunt destul de mari la toate capitolele.

Daca Barcelona este un veritabil furnicar, in care turistii se misca brownian prin aproape orice cotlon al orasului, iar aspectul este de metropola, Valencia are un statut de oras mai mic, hai sa spunem “mai de la tara” – comparand strict cu Barcelona.

O sa fac in cele ce urmeaza o comparatie intre plajele din cele doua orase, de fapt intre zonele cele mai vizitate de turisti pentru a sta la soare si a face baie in cele doua localitati.

Turisti

Cele mai aglomerate plaje sunt in Barcelona.

Pe la 17:00, este foarte greu sa gasesti un loc unde sa intinzi un cearsaf pe plajele San Miguel sau Barceloneta.

In schimb, in Valencia, numarul turistilor este mult mai redus si poti sta la cativa metri de mare indiferent la ce ora te prezinti la plaja.

La Barcelona predomina tinerii, in timp ce la Valencia sunt multe persoane trecute de prima tinerete. Arata mai mult a statiune de “tratament” – iar imi va sari cineva in cap :) ).

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod