Coasta Amalfi, un tărâm de poveste. 20 de fotografii care-ţi rămân întipărite în minte

de Ioana Maroşan, 12 August 2017

Peisajele de vis ale Italiei atrag turişti din toate colţurile lumii. Şi pe bună dreptate, deoarece ochii tăi vor fi fascinaţi de atâta frumuseţe.
Coasta Amalfi, situată în sudul Italiei, este un tărâm de poveste şi o destinaţie foarte căutată pentru vacanţă de turiştii din întreaga lume. Este una dintre cele mai frumoase porţiuni ale ţărmului Mării Tireniene, impresionând prin peisajele naturale spectaculoase şi prin locurile pline de culori pastelate.

Bucătăria italiană care încântă simţurile oricui, casele frumos colorate şi cocoţate pe dealurile înverzite, plajele îngrijite şi culoarea fascinantă a mării sunt câteva dintre motivele pentru care o să rămâi mereu fascinată de Coasta Amalfi, în special după ce le vei vedea cu ochii tăi.
 

Frumuseţea acestei regiuni a fost recunoscută şi de UNESCO, aceasta incluzând în 1997 coasta amalfitană pe lista Patrimoniului Mondial.

Cel mai apropiat oraş de Coasta Amalfi este Sorrento care se află la în apropiere de Napoli. Positano, Praiano, Conca dei Marini, Amalfi, Atrani, Ravello, Cetara, Erchie şi Vietri sul Mare oferă peisaje de vis care vor rămâne mereu în inima ta.

Foto: pinterest.com

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod