City Break la Veneţia cu 100 de euro, avion şi cazare

Dacă ai un buget redus, te poţi caza în Mestre, un orăşel aflat la 15 minute de mers cu autobuzul. Treci practic peste podul construit în laguna veneţiană şi ai ajuns Pentru că am

Dacă ai un buget redus, te poţi caza în Mestre, un orăşel aflat la 15 minute de mers cu autobuzul. Treci practic peste podul construit în laguna veneţiană şi ai ajuns

gondole-venetia


Pentru că am avut o perioadă mai complicată în care nu am mai avut timp să mă ocup de blog, va mai arăt azi un calcul rapid pentru un un city break la Veneţia, urmând ca de mâine să revenim la articolele cu care v-am obişnuit şi mi le-aţi tot cerut în ultimele zile.

Am găsit zboruri la 218 lei (50 euro) pe ruta Bucureşti – Veneţia în luna noiembrie (cu Wizz Air).

Sunt mai multe date disponibile la acest tarif. Eu am ales perioada 23/25 noiembrie.

Dacă ai un buget redus, te poţi caza în Mestre, un orăşel aflat la 15 minute de mers cu autobuzul de Veneţia. Treci practic din Mestre peste podul construit în laguna veneţiană şi ai ajuns. De acolo, cu vaporetto (vaporaş) sau pe jos. În Veneţia nu circulă maşini. Nici nu ar avea cum.

Cazare decentă (3 stele) în Mestre găseşti de pe la 40 de euro/noapte/cameră dublă. Eu am stat la un moment dat la Quality Hotel Delfino Mestre – 4 stele.

Vezi cât costă aici.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod